• ZSV MO13-1 vs ST Volharding/Sambeek MO13-1

    11 feb 2023
  • Zo de tweede wedstrijd na de winterstop. Dus vol gas d’r op! Op naar ZSV Deurne en wel om 8.15 uur op zaterdagochtend. Onze hoogheid prins Wim moest helaas verstek laten gaan maar dat kon onze pret niet drukken.
    In Deurne waren ze nog niet helemaal wakker. Tenminste de kantine was nog gesloten en het kleedhok hebben we zelf gevonden. Maar hij was wel lekker warm. Maar ons krijgen ze niet gek. Een ontbijtje op een mooie groene grasmat in de wind in Deurne.... wie doet je wat.
    Gelukkig hadden ze snel genoeg in de gaten dat ze de fanatieke supporters te vriend moesten houden dus werd er heerlijke verse koffie gezet. En waren we klaar voor de wedstrijd. De eerste helft even een wissel in het doel. Maar daar gingen onze meiden. Met onze jarige prinses Saar in het midden was de motivatie hoog. Wat speelde die meiden een prachtige wedstrijd. De eerste helft even erin komen maar de tweede helft ging het los hoor. Binnen een aantal minuten vlogen er 2 goals in. Helaas bleef het daar bij. Terwijl onze keepster haar hele lichaam in de strijd gooide om een bal tegen te houden. Geweldige redding. De rest van het team keek wel even of nog overeind kon komen. Maar die bikkel staat gewoon haar mannetje weer. De dames lieten een mooi potje voetbal zien. Zo mooi dat de supporters steeds fanatieker langs de lijn werden. (ook luidruchtiger) Zo fanatiek dat ze haast zelf de bal een schop wilde geven. Prachtige wedstrijd. Helaas geen punten mee naar huis. Maar wel genoten van een heerlijke wedstrijd waarbij we de meiden iedere week zien groeien. Sommige niet in de lengte maar wel in het spel. Een mooie club meiden. Na de wedstrijd een uitgebreide douchesessie maar als de supporters een goeie bak koffie hebben geeft dat niks. Daar worden de wedstrijd analyses gemaakt. Ondertussen nog een hoop onzin maar vooral veel gelachen. En dan in de heerlijke warme auto naar huis waarbij ieder zijn zangtalent laat horen. Kortom een heerlijke zaterdagochtend langs de lijn, en in de kantine. Meiden altijd trots op jullie. Tot over een paar weken. Want we gaan eerst van het feest van de hoogheden uit het team genieten.