• Ze zijn weg....

  22 aug 2020
 • In ons vorige stukje hebben we Covid besproken en de wacht aangezegd. We hadden Covid inmiddels eruit willen gooien, maar helaas is dat is nog niet helemaal gelukt. In ieder geval waren we vorige week weer present en wat bleek …. ZE ZIJN WEG….Ank en Wil zijn weg! Het voelt als vertrokken met stille trom via de achterdeur.

  Hoe kan dat nou, hoe moeten we nu verder, na het kwartje van Roel en het Covid virus een nieuwe hobbel? Is de donderdag nog wel de donderdag die we hadden? Zijn we flexibel genoeg om aan nieuwe medewerkers te wennen? Of zijn die medewerkers flexibel genoeg om aan ons te wennen? Vragen, vragen, vragen! De tijd zal het leren.
  Ank en Wil stonden altijd klaar om ons te voorzien van een biertje (of zo). Ook meenden jullie soms een vrouwelijke mening in onze gesprekken te moeten uiten; deze waren natuurlijk welkom, hoewel…we die dan wel met een korreltje zout namen.
  We willen jullie via deze weg enorm bedanken voor al die donderdagen dat jullie ervoor zorgden dat wij een zorgeloze avond hadden waar we niets te kort zijn gekomen en dat altijd met een vriendelijk gezicht, een goed humeur en een vrolijk woord. We zullen jullie zeker missen, maar na zoveel jaren trouwe dienst (volgens insiders zelfs meer dan 30 jaar) is het ook goed om het stokje over te geven aan de nieuwe lichting. Een standbeeld zal er wel niet komen maar wellicht zal er in de toekomst een toernooi of iets dergelijks naar jullie vernoemd gaan worden. En mocht je op een donderdagavond het geheel toch missen. Jullie zijn welkom als gasten aan onze tafel.
  Nogmaals bedankt en wij proosten al vast op jullie, de jongens van de Ronde Tafel