• Welkom bij onze club!

9 mrt 2021
  • Met een Volharding-pakket, met daarin onder meer een clubsjaal, -mok, -autovaantje en de befaamde kruidenbitter Bèkse borrel, hebben trainer-coach Johan Vullings en Ron Koenen, lid van de technische commissie, maandagmiddag de drie nieuwe Volhardings-spelers Bono Barten, Stijn van den Broek en Teun Jakobs thuis verrast. Barten en van den Broek in hun woonplaats Sint Anthonis en Jakobs in zijn woonplaats Meterik.

In de afgelopen dagen werd bekend dat doelman Bono Barten en spits Stijn van den Broek komend seizoen de overstap maken van derdedivisieclub Gemert naar de ambitieuze Vierlingsbeekse tweedeklasser. Verdediger Jakobs verruilt vierdeklasser Meterik voor Volharding. Om ze als 'buitendorpsen' meteen het warme 'welkom-bij-onze-mooie-club'-gevoel te geven, kregen ze het pakket overhandigd. Alle drie maken ze het seizoen bij hun huidige clubs netjes af, om met ingang van de nieuwe voetbaljaargang met veel plezier en enthousiasme de rood-witte clubkleuren van Volharding te gaan verdedigen.

Kijk ook: https://www.youtube.com/watch?v=oWyKouJzWuo