Zembla: Gezondheidsrisico's van kunstgrasvelden.

Gepubliceerd op 06 oktober 2016

Naar aanleiding van de TV-uitzending van Zembla (05-10-2016) over de gezondheidsrisico's van kunstgrasvelden.

Hebben wij kennis genomen van de vraagtekens die gezet worden bij de veiligheid van de kunstgrasvelden. Wij zijn, net als de knvb, van mening dat er snel meer onderzoek gedaan moet worden en duidelijkheid geschept moet worden over de al dan niet aanwezige risico's voor de gezondheid. De knvb heeft bij ons al aangegeven dat er op zeer korte termijn gesprekken plaats vinden met betrokken instanties.

Door de critici wordt er met name op gewezen dat veiligeidsrisico's nog niet volledig uitgesloten zijn, men praat niet over bewezen negatieve invloed op de gezondheid of structureel slecht scorende testen. Derhalve volgen wij vooralsnog het beleid van overheden en knvb om de kunstgrasvelden te blijven gebruiken.

Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met het secretariaat:

Sandra Janssen, Arnoud van Gelrestraat 2, 5821 CB Vierlingsbeek.

« ga terug

Instagram

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Vanavond de eerste training met de selectie van @rkvvvolharding in de voorbereiding op het nieuwe seizoen! https://t.co
  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Na de competitie-indeling is ook de bekerindeling gepubliceerd. Hierin treffen we met Volharding weer mooie vereniginge…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook indelingen districtsbeker bekend voor Vianen Vooruit, @bsvolympia18, @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.
  • @rkvvvolharding Competitie indeling 2e klasse H https://t.co/NpaKr2KdHj

Volg Volharding