Wittenhorst JO15-2 - Volharding JO15-2 1-4

Gepubliceerd op 01 december 2018

Zaterdag 1 december stond onze laatste uitwedstrijd voor de winterstop op het programma.Onder druilerige omstandigheden begonnen beide teams aan de wedstrijd.

Bij verlies was het stuivertje wisselen en kreeg de verliezende ploeg de rode lantaarn in zijn bezit. Meteen al was duidelijk dat er wel wat te halen viel en werd er vol op de aanval gespeeld. Toch kwam de thuisclub op een 1-0 voorsprong vanuit een corner die door het effect van de bal rechtstreeks in het doel verdween. Deze keer gingen de koppies niet omlaag hangen, maar werden de mouwen nog eens flink opgestroopt. Na prima voorbereidend werk van Floris was het Maikel die vanuit een moeilijke hoek voor de gelijkmaker zorgde.

Ruststand 1-1

Aan de gezichtjes van de jongens was te zien dat het geloof in een goeie afloop zeker aanwezig was. Door de prima inzet op de trainingen waar ook aan de conditie werd gewerkt, waren we zeker de bovenliggende partij na de pauze. De 1-2 kon dan ook niet uitblijven en na een van de talrijke prima genomen corners was het Maikel die vanaf 25 meter kiezelhard uithaalde en voor de voorsprong zorgde.De keren dat er gevaar dreigde was het middenveld en ook de als een huis staande achterhoede alert en werd elke tegenstoot vakkundig in de kiem gesmoord. Na 20 minuten was het de ijverige Jip die na een aanval over meerder schijven vakkundig voor de 1-3 zorgde. Slotakkoord was voor Stan die voor rust nog kans zag om de bal vanaf een meter voor het doel langs te mikken,maar dit keer zijn inzet wel in het doel zag verdwijnen en de einduitslag op 1-4 bepaalde.

Volgende week spelen we thuis onze laatste wedstrijd voor de winterstop tegen FCV JO15-1. Iedereen die ons een warm hart toedraagt is natuurlijk welkom. De bedoeling is om na de wedstrijd nog even gezellig met het team plus ouders oma's, opa's en verdere trouwe supporters, de kinderen te trakteren op een frietje plus snack en een drankje..

Eerlijk gezegd hoop ik dat we na de winterstop toch iets lager worden ingedeeld, want de  tegenstander was de meeste keren toch wel een maatje te groot.

Iedereen alvast bedankt voor de belangstelling en hopelijk word er ook in het nieuwe speeljaar weer met veel plezier en inzet aan trainingen en wedstrijden begonnen.

Alvast fijne en gezellige feestdagen en een sportief en bovenal gezond 2019!

Groetjes