Wilgert Janssen nieuwe assistent van Volharding

Gepubliceerd op 25 februari 2016

Panningenaar volgt John van Geenen op als trainer van Volharding 2

Volharding heeft in de persoon van Wilgert Janssen uit Panningen de nieuwe trainer gevonden voor de reserves. Janssen volgt John van Geenen op, die na slechts één seizoen alweer uit Vierlingsbeek vertrekt.

Wilgert Janssen (42 jaar) is pas in 2010 begonnen met zijn trainerscarrière, want daarvoor was hij een verdienstelijk scheidsrechter. Ook in Vierlingsbeek mocht hij ooit zijn kunnen etaleren, nota bene in de derby der derby’s. Op 5 september 2009 floot Janssen voor 1.600 toeschouwers een puike wedstrijd toen SSS’18 in Vierlingsbeek met 0-2 won.

Janssen besloot echter te stoppen met fluiten en gaf de voorkeur aan een trainerstraject. Inmddels heeft de Panningenaar het diploma TC-II op zak en stond hij de laatste drie seizoenen op eigen benen als hoofdtrainer van vijfdeklasser Kronenberg. Daarvoor liep hij stage bij SVC 2000 en was hij assistent bij MVC’19 en de club uit zijn woonplaats Panningen. Volharding denkt met Wilgert Janssen een ambitieuze en gedreven trainer gevonden te hebben, die met name spelers kan inpassen en beter maakt.  

« ga terug

Instagram

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Vanavond de eerste training met de selectie van @rkvvvolharding in de voorbereiding op het nieuwe seizoen! https://t.co
  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Na de competitie-indeling is ook de bekerindeling gepubliceerd. Hierin treffen we met Volharding weer mooie vereniginge…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook indelingen districtsbeker bekend voor Vianen Vooruit, @bsvolympia18, @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.
  • @rkvvvolharding Competitie indeling 2e klasse H https://t.co/NpaKr2KdHj

Volg Volharding