Wilgert Janssen nieuwe assistent van Volharding

Gepubliceerd op 25 februari 2016

Panningenaar volgt John van Geenen op als trainer van Volharding 2

Volharding heeft in de persoon van Wilgert Janssen uit Panningen de nieuwe trainer gevonden voor de reserves. Janssen volgt John van Geenen op, die na slechts één seizoen alweer uit Vierlingsbeek vertrekt.

Wilgert Janssen (42 jaar) is pas in 2010 begonnen met zijn trainerscarrière, want daarvoor was hij een verdienstelijk scheidsrechter. Ook in Vierlingsbeek mocht hij ooit zijn kunnen etaleren, nota bene in de derby der derby’s. Op 5 september 2009 floot Janssen voor 1.600 toeschouwers een puike wedstrijd toen SSS’18 in Vierlingsbeek met 0-2 won.

Janssen besloot echter te stoppen met fluiten en gaf de voorkeur aan een trainerstraject. Inmddels heeft de Panningenaar het diploma TC-II op zak en stond hij de laatste drie seizoenen op eigen benen als hoofdtrainer van vijfdeklasser Kronenberg. Daarvoor liep hij stage bij SVC 2000 en was hij assistent bij MVC’19 en de club uit zijn woonplaats Panningen. Volharding denkt met Wilgert Janssen een ambitieuze en gedreven trainer gevonden te hebben, die met name spelers kan inpassen en beter maakt.  

« ga terug

Tweets

  • @rkvvvolharding Wedstrijd afgelast: ST Volharding/Sambeek JO17-1 - ST Estria/GVV'57/SCV'58 JO17-1 28 januari 2020 - 19:30
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Derby @rkvvvolharding-@bsvolympia18 na bijna een halve eeuw terug: ‘Ging met knikkende knieën naar Boxmeer’ https://t.
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mooie derby's in 2H https://t.co/ig8E0piDdS
  • @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.

Volg Volharding