WIL JIJ EEN DAG MEELOPEN MET DE TOPSCHEIDSRECHTERS VAN NEDERLAND?

Gepubliceerd op 07 september 2019

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een initiatief van de Nederlandse sportwereld waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019. Een aantal scheidsrechters krijgt de unieke kans om op woensdag 9 oktober een dag mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters in Zeist.

Altijd al eens een kijkje willen nemen in het sportieve leven van een betaald voetbalscheidsrechter? Rondom de Week van de Scheidsrechter wordt een aantal scheidsrechters uit het amateurvoetbal uitgenodigd om een dag mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters in Zeist. 

Je kijkt mee met de analyse van de videobeelden en volgt de training. De meeloopdag is op woensdag 9 oktober 2019 en duurt van 09.00 uur tot 19.00 uur. Dus houdt er rekening mee dat je vrij kan regelen op je werk/school en je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer naar de KNVB Campus in Zeist.

Geef je op en maak kans op deze bijzondere ervaring! We horen graag waarom je deze dag wilt meemaken. Zowel verenigings- als KNVB-scheidsrechters kunnen zich tot en met 16 september 2019 aanmelden via onderstaand mailadres. Welke scheidsrechters zich op 9 oktober in Zeist mogen melden, wordt op woensdag 18 september bekendgemaakt.

mail adres: weekvandescheidsrechter@knvb.nl

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding