Waarderingsboeket maart 2016 voor John Achten

Gepubliceerd op 11 maart 2016

Op donderdag 10 maart 2016 heeft een afvaardiging van het bestuur van stichting Avond Wieler 4 Daagse Well het waarderingsboeket uitgereikt aan John Achten. 

John is al meerdere jaren actief binnen voetbalvereniging RKVV Volharding uit Vierlingsbeek. Op dit moment is hij assistent trainer van de B1 en verzorgt hij op dinsdag en donderdag samen met de trainer de trainingen en is hij op zaterdag aanwezig bij de wedstrijd. Twee jaar geleden heeft John bij het 2e elftal tevens de functie van grensrechter opgepakt omdat deze helaas niet ingevuld kon worden. Maar bovenal is John voorzitter van de technische commissie en voert jaarlijks heel veel gesprekken met spelers, trainers en andere stafleden. Tijdens deze gesprekken hecht John heel veel waarde aan het feit dat spelers moeten "passen" binnen de clubcultuur van Volharding waarmee hij tevens de normen en waarden van de club bewaakt. Naast een drukke baan als supermarktmanager bij de Plus in Malden heeft John ook nog een geweldige vrouw en 2 zonen die hem steunen in al zijn activiteiten. Een top vrijwilliger waarvoor niets teveel is gevraagd! 

 Voor al deze verdiensten en vooral als stimulans om hier nog jaren mee door te gaan heeft het bestuur van stichting Avond Wieler 4 Daagse Well besloten om het waarderingsboeket van maart 2016 uit te reiken aan John Achten.

 

www.aw4dwell.nl

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding