VVV'03 JO15-1 - Volharding JO15-1

Gepubliceerd op 13 oktober 2018

Afgelopen zaterdag 13 oktober stond onze 3e competitiewedstrijd op het programma. Op het mooi gelegen sportpark was de J015-1 onze tegenstander.

Met maar liefst 4 spelers van onze JO15-3 in de gelederen nl. Antonio die een ruime voldoende scoorde, de onverzettelijke Demi plus ook nog Dirk die altijd de longen uit zijn lijf loopt en nieuwkomer Daan wiens beroep eigenlijk doelman is en  dus moest wennen aan zijn nieuwe rol. We startten verder met de weer als laatste man geposteerde Sam, op rechts Hein die effe in een dip heeft gezeten, maar zijn  constante vorm van vorig seizoen weer op lijkt te pikken plus als voorstopper Rik die helemaal dol werd gespeeld door de beste speler van hun. Ruben als linksachter wat wel niet zijn favoriete plek is ,maar door alle afwezigen(Kasper, Mike, Stan, Jay-Jay en Sem ) staat toch het teambelang voorop.

Na precies 27 seconden soleerde de beste speler van de tegenpartij die een kopie was van Usain Bolt en Paul Pogba door onze achterhoede en stond meteen de 1-0 op het scorebord. Onze coach krabte zich eens achter de oren en dacht "oei, oei wat staat ons te verwachten vandaag?!"

Toch rechtten onze jongens de ruggen en onder aanvoering van spelmaker Tijn die ook nog niet helemaal fit lijkt , maar wel de lijntjes uit blijft zetten ,ging het zienderogen beter draaien en na 18 minuten kwamen we op gelijke hoogte door een curieus doelpunt van Maikel .

Met de ijverige Jip ook in de voorhoede kregen we zelfs kansen om een voorsprong te nemen.  De mooiste actie kwam op naam van Rik die vanaf ruim 25 meter een pegel afvuurde die precies in de kruising leek te verdwijnen ,maar met een uiterste krachtsinspanning uit de hoek werd getikt door de keeper .

Vlak voor de pauze was het toch de tegenpartij die weer op voorsprong kwam en was ditmaal onze beste man vandaag (keeper Stijn ) kansloos op een inzet van wederom de spits...Ruststand 2-1.

In de pauze werd de opstelling wederom weer veranderd en kreeg Toon (Antonio ) de taak om de spits uit te schakelen. Met heel veel bravoure slaagde hij in die opdracht en keer op keer ging hij aanvallend ook mee naar voren en was een paar keer dicht bij een treffer.

Heel lang bleef de 2-1 op het scorebord staan met echt wel mogelijkheden op meer maar net het laatste beetje geluk zit ons niet mee tot dusver in de competitie. De gelijkmaker hing in de lucht, maar je zult het zien, 5 minuten voor tijd scoorde de thuisclub de 3-1. In blessuretijd werd het ook nog 4-1 .Over en uit dus...

Toch werden de jongens na de match getrakteerd op een zakje chips, sommigen keken wel verbaast  (we hebben toch verloren!! ) Ik vind dat als de strijdlust maar aanwezig is dat een beloning echt wel op zijn plaats is.

Zo staan we na 3 wedstrijden nog steeds met lege handen...

Over 2 weken staat pas de volgende wedstrijd weer op het programma thuis tegen het ook nog ongeslagen ST DEV-Arcen-RKDSO JO15-1

Hopelijk kunnen we dan weer een beroep doen op alle geblesseerden ,tot dan..!

Peter..

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding