Voorbeschouwing Volharding - VV Schaesberg

Gepubliceerd op 17 februari 2017

Voor promovendus Volharding wordt het zo langzamerhand tijd, dat er weer eens een driepunter wordt bijgeschreven. De roodwitten staan inmiddels voorlaatste in de eerste klasse D met het meeste aantal verliespunten. Winst zondagmiddag thuis tegen VV Schaesberg is bittere noodzaak voor Volharding om de aansluiting te houden met de andere staartploegen.
Makkelijk zal dat allerminst worden, aangezien Schaesberg sinds afgelopen zondag medekoploper is, samen met SV Meerssen. Dat is behoorlijk verrassend, omdat Schaesberg net als Volharding vorig jaar kampioen werd, resp. in de tweede klasse G en de tweede klasse H. Waar Volharding uit de laatste vier duels slechts een puntje behaalde, pakte Schaesberg de volle buit. De bezoekers lijken derhalve de ploeg in vorm. De laatste competitiezege van Volharding dateert alweer van 4 december j.l. tegen Deurne (1-0, red.).
Volharding kan zondag tegen de Zuid-Limburgse ploeg weer op volle oorlogssterkte aantreden. Naast de vorige week al terug gekeerde doelman Job Vullings en spelmaker Mark Blenckers is namelijk ook aanvoerder Jip Verstegen na een schorsing van twee duels weer inzetbaar.
Op de vierde speeldag van het seizoen verloor Volharding in Schaesberg zeer schlemielig met 2-1. Na een vroeg verkregen voorsprong via clubtopscorer Tim Brouwer (9 goals, red.) zorgde Danny Latten met twee treffers voor de overwinning. In die wedstrijd werd Volharding overigens ook nog een glaszuiver doelpunt onthouden. Zondag krijgen de roodwitten de kans op revanche.

Wij wensen u een prettige en spannende voetbalmiddag toe.

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding