Voorbeschouwing Volharding - SV Meerssen

Gepubliceerd op 08 maart 2017

Zondagmiddag staat voor Volharding de competitiewedstrijd tegen de koploper van de 1e klasse D - SV Meerssen – op het programma.
Dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden staat nu al vast, de uitwedstrijd tegen SV Meersen (6 nov. 2016) eerder dit seizoen werd immers verloren met de alleszeggende uitslag van 6-1. Het enige Volharding-doelpunt van die wedstrijd staat op naam van Jasper Lenkens.
Toch mogen we hopen op een stunt zondag. De laatste competitiewedstrijd voor het 1e elftal van Volharding werd ook gewonnen van de toen nog medekoploper VV Schaesberg met 2-1.
Als Volharding deze wedstrijd zondag weet te winnen krijgt het enigszins de aansluiting met de grote middenmoot in de 1e klasse. Wordt deze wedstrijdstrijd verloren dan blijft het hangen in de degradatiezone.
Na deze wedstrijd tegen de koploper staan er de komende weken wedstrijden op het programma tegen de directe concurrenten o.a. De Valk, SV Venray, ZSV en RKSV Minor. Maar allereerst maar eens kijken of we zondag een punt of misschien punten kunnen sprokkelen.
 
Wij wensen u een prettige en sportieve voetbalmiddag toe.

« ga terug

Instagram

Tweets

Volg Volharding