VolhardingJO15-2 vs Fiducia/Elsendorp JO15-1

Gepubliceerd op 16 februari 2019

Deze week een hele mooie spreuk gezien: "Als karakter wint van talent, heeft talent geen karakter!"

Wat karakter betreft zat het wel goed vandaag en liet het team zich van de beste kant zien. Jammer is wel dat wekelijks de personele problemen terug blijven komen. Zo moesten er eerst nog 's morgens 2 spelers van ons meespelen met de C3 en sloten er 's middags 2 C3 spelers bij ons aan.

Meteen na het eerste fluitsignaal van de prima leidende scheids ( Thijs Willems) trokken onze mannen vol  ten aanval, maar moesten we waakzaam blijven voor de gevaarlijke uitvallen van de tegenpartij. Na een prima aanval was het Maikel die de bal panklaar voorgaf op Stijn Theunissen die van dichtbij binnen schoot. 4 minuten verder gaf Rik een heerlijke steek-pass op alleskunner Toon en die maakte vrij voor de keeper geen fout. 2-0. Toch werd het 10 minuten voor de pauze weer spannend door de rechterspits die de verder foutloze keepende Stijn kansloos liet met een pegel in de linkerbovenhoek. Wederom Toon bracht de marge weer op 2 door een assist van Maikel binnen te knallen..

In de pauze werd er natuurlijk op gehamerd dat we attent en bij de les moesten blijven en dat werd goed in de oren geknoopt. Ook nu deelde ons team de lakens uit in de tweede helft en was het in de 50e minuut Jip,die zijn beste wedstrijd tot nu toe,beloond zag worden met een prima treffer en leek de buit binnen. Heel even bracht de rechterspits de spanning weer terug d oor de 4-2 binnen te schieten,maar verder lieten  we de tegenstander niet terugkomen. Einduitslag, 4-2.

 

Volgende week de kraker tegen koploper Venray. Hopelijk toont het team dan net zoveel karakter als vandaag!

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding