Volharding – VV De Valk (0-1) 0-3

Gepubliceerd op 09 oktober 2016

VIERLINGSBEEK – Na de geweldige overwinning vorige week zaterdag in en tegen Venray was het vandaag zaak om ook thuis de punten te pakken tegen VV De Valk. Daar kwam echter weinig van terecht. Waar Volharding vorige week met veel strijd en passie de punten meenam naar Vierlingbeek, washet spel vandaag te pover om De Valk pijn te doen.

De wedstrijd begon nog aardig voor de ploeg van Sjoerd van der Coelen, met een paar mooie aanvallen in de eerste tien minuten, waarbij Tim Brouwer en Mark Blenckers net tekort kwamen om de bal in het doel van de Valk te werken. 

In de 13e minuut ging de keeper van de Valk onbesuisd door op Tim Brouwer en werd daarvoor bestraft met een gele kaart. Uit de vrije trap die daarop toegekend werd wist Mark Blenckers helaas niet te scoren.

Dezelfde Mark Blenckers had een kleine 10 minuten later pech toen een volgende vrije trap ook weer net niet in het doel verdween. Spaarzame counters van de Valk bleken steeds gevaarlijker  worden, en nadat Job Vullings eerst de bal nog naast wist te tikkenwas het toch de Valk dat de score opende in de 35e minnut. Uit een corner was het Max Janssen die wist te scoren.

Volharding leek lamgeslagen door het doelpunt dat op dat moment nog redelijk tegen de verhoudingen in viel. Er werd met weinig bezieling gespeeld en dat leidde vlak voor rust nog tot twee grote kansen voor de ploeg uit Valkenswaard. 

In de tweede helft zou Volharding heel wat anders voor de dag moeten komen, maar daar was weinig van te merken. Nadat Jeroen Schepens in de rust vervangen was door Job Stevens ging Volharding op zoek naar de gelijkmaker. Mark Blenckers wist een goed doorgekopte bal van Joep Beurskens net niet in het doel te werken, en ook een prima aanval van Rick Tissen leverde niets op.

Volharding leverde te weinig strijd en er werd met te weinig passie gespeeld om de Valk in de problemen te brengen. Sterker nog : de bezoekers kwamen steeds beter in hun spel. Nadat de Valk eerder al een aantal kansen miste werd het dan toch 0-2 in de 85e minuut door Ruud van den Dungen. Kort daarop werd een voorzet van de naar voren gestuurde Tom Kessels op doel gekopt door Joep Beurskens, maar ook dat bleek zonder resultaat. De wedstrijd eindigde zelfs nog in 0-3 toen Jorg van Galen de bal in de 90e minuut achter Job Vullings werkte.

Karakteristieken

scheidsrechter: RHFA Meijers

35e min. 0-1  Max Janssen

86e min. 0-2  Ruud van den Dungen

90e min. 0-3  Jorg van Galen

toeschouwers: 300

Opstelling Volharding: Job Vullings; Jeroen Schepens (46. Job Stevens), Roel Gerrits, Tom Kessels, Patrick van Kempen; Wouter Evers, Joep Beurskens, Jip Verstegen; Rick Tissen, Mark Blenckers, Tim Brouwer (64. Marc van Rens)

Gepubliceerd op 09 oktober 2016

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding