Volharding vrouwen bezochten Nederland - Zwitserland

Gepubliceerd op 22 november 2018

Vrijdag 9 november zijn we met een hele bus vol naar Utrecht geweest om de Oranje Leeuwinnen aan te moedigen. Uit alle gelederen hadden de meiden en dames zich aangemeld: MO13 - JO15-3G - VR1 - VR2 - VR3 en de veterinnen. De oranje dames speelden de wedstrijd tegen Zwitserland in de Galgenwaard op de plek op het WK volgend jaar in Frankrijk. 

De sfeer zat er al lekker in, nadat we een tasje vol eten en drinken kregen dat was gesponsord door Plus Verbeeten uit Vierlingsbeek. Eenmaal aangekomen in het stadion moesten we onze eigen plek zoeken waar we met 54 spelers en leiders bij elkaar zaten. 

In de eerste helft ging het moeizaam voor de dames, maar waren er wel een paar kansen die er niet in gingen. De tweede helft begon een stuk beter en Oranje kwam met een snelle goal door een vrije trap van Spitse op voorsprong. Daarna kwamen er nog twee mooie goals die werden gemaakt door Martens en Miedema. 

De sfeer in het hele stadion was erg gezellig en met de winst op zak konden we tevreden terug rijden naar huis. De return op dinsdag werd wederom een klinkende overwinning en daarmee hebben de Oranje Leeuwinnen zich geplaatst voor het WK. 

Volharding wenst de Oranje Leeuwinnen heel veel succes. 

Gepubliceerd op 22 november 2018

« ga terug

Instagram

Tweets

Volg Volharding