Volharding vrouwen 2 voetbalt voor plezier, de punten en het goede doel

Gepubliceerd op 31 oktober 2016

Na een schitterend seizoen vorig jaar (2015-2016) waarbij het tot de laatste seconde (lees: penalty’s) spannend bleef, speelt vrouwen 2 van Volharding sinds dit seizoen in de 5de klasse!

Het team bestaat uit slechts 11 personen, maar dat weerhoudt hun er niet van om er iedere zondag weer vol voor te gaan! Na inmiddels 4 wedstrijd gespeeld te hebben staat Volharding vrouwen 2 op de 7de  plek. 

Komende zondag, 6 november, staat Vitesse’08 Vr1 op het programma. Nog niet eerder heeft het huidige Volharding Vr2 het tegen deze tegenstander opgenomen. Helaas moeten zij het wegens blessures zonder Susan, Stephanie en Fleur doen. Gelukkig krijgt vrouwen 2 goede hulp vanuit vrouwen 1 en 3. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij ons doel is om de 3 punten binnen te halen. 

Een ander doel dat we graag centraal willen stellen gedurende deze wedstrijd is Stichting Pink Ribbon. Voor elk gescoord doelpunt zal er namens Volharding €5,- gedoneerd worden aan Pink Ribbon. Voor de meeste vrouwen is sporten heel gewoon, maar dat geldt helaas niet voor alle vrouwen. 

Stichting Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

Kom vrouwen 2 aanmoedigen zondag 6 november, zodat we de volgende 3 punten erbij kunnen schrijven en tevens het goede doel kunnen steunen!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding