Volharding – Sparta'25 (0-0) 1-1

Gepubliceerd op 13 december 2015

VIERLINGSBEEK – Waar in voorgaande wedstrijden tussen Volharding en Sparta'25 vaak spektakel te zien was en veel doelpunten vielen werd er een vandaag wedstrijd voorgeschoteld die snel vergeten mag worden. Volharding speelde vandaag in een matige wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Sparta'25.Rob Branje (17 ) legt de bal met het hoofd klaar om in te schieten,helaas lukt het bij deze actie niet (foto: Paul Stiphout)Rob Branje (17 ) legt de bal met het hoofd klaar om in te schieten,helaas lukt het bij deze actie niet (foto: Paul Stiphout)

Volharding begon gretig aan de wedstrijd wat al snel tot een hoekschop leidde, maar waar de ploeg van trainer Sjoerd van der Coelen het initiatief naar zich toe wilde trekken leek dat maar niet te lukken. In de 11e minuut kopte Rob Branje nog wel naast na een vrije trap van Pepijn van Geenen, maar Sparta'25 liet zich ook niet onbetuigd. Na een klein kwartier was het dan ook vooral de ploeg uit Beek en Donk die het initiatief overnam. Enkele hachele momenten voor het doel van Job Vullings leidden gelukkig voor Volharding niet tot doelpunten. Het veldspel van Volharding was erg rommelig, en het feit dat scheidsrechter Deckers erg konsekwent bleef fluiten zorgde er voor dat het spel veel stil lag, wat de wedstrijd voor het publiek niet aantrekkelijker maakte. 

Na half uur moest keeper Job Vullings vervangen worden na een blessure, en hij werd vervangen door Gerben Wieleman, die dat prima deed. Vlak voor rust leek Elco van Schijndel in een duel met Rob Branje een kopstoot uit te delen aan Rob Branje, waarna scheidsrechter Deckers niets anders kon doen dan de rode kaart te trekken.

In de tweede helft mocht Volharding gaan proberen om het overwicht in doelpunten uit te gaan drukken maar het veldspel bleef rommelig en men had moeite om de vrije man te vinden. Toch werd in de 51e minuut de score geopend door Wouter Evers die na een corner van Kevin Reijnders de bal wist binnen te tikken. Na dit doelpunt bleef het spel van Volharding erg pover, en Sparta'25 liet zien zeker niet minder te zijn, want voor de toeschouwers was nauwelijks te zien dat men met een man minder speelde.  In de 79e minuut kwam Sparta'25 dan ook op gelijke hoogte met Volharding hetgeen nauwelijks onverdiend mocht worden genoemd.

Ook na de 1-1 bleef Sparta'25 gevaarlijk en was het wachten op eindsignaal van scheidsrechter Deckers. Beide ploegen hadden nog kansen op een doelpunt maar uiteindelijk eindigde deze wedstrijd in een terechte 1-1 eindstand waardoor de winterstop ingegaan wordt met een tweede plek en de eerste periodetitel op zak.

Scheidsrechter: J. Deckers

Scoreverloop: 51 min. 1-0 Wouter Evers, 79 min. 1-1 Jaccy van den Enden?

Opstelling Volharding: (1) Job Vullings (22 Gerben Wieleman)  -  (2) Guus Cuypers (15 Daan Albers), (3) Wouter Evers, (4) Roel Gerrits, (17) Rob Branje  -  (10) Pepijn van Geenen, (18) Mark Blenckers, (14) Jasper Lenkens  -  (7) Kevin Reijnders, (12) Joep Beurskens, (19) Sam Litjens (11 Tim Brouwer)?

Opstelling Sparta'25: (1) Hicham Hilali  -  (2) Michiel Koot, (3) Frank Dankers, (4) Rolan van Melis, (5) Joost Ankersmit  -  (6) Bryan Bussers, (7) Jaccy van den Enden, (8) Nick van Erp (Freek Schoones) -  (9) Elco van Schijndel, (10) Rene Brouwers, (11) Ruud-Jan Happé (Niels van Lieshout)?

Gele/rode kaarten:  Joep Beurskens (Volharding, geel), Sam Litjens (Volharding, geel), Elco van Schijndel (Sparta'25, rood), Rene Brouwers (Sparta'25, geel), Nick van Erp (Sparta'25, geel)

Toeschouwers : 250 

 

« ga terug

Instagram

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @KoenenRon: @VI_nl Morgen, 25 jaar geleden, het was Hemelvaartsdag, won @rkvvvolharding in Amsterdam van @AFC_Amsterdam in voorronde Ams…
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Volharding-coach @Johan_Vullings een van de 'kartonnen fans' bij @Borussia https://t.co/o3zipBaF1i #BMGB04
  • @rkvvvolharding RT @Bundesliga81: Borussia Mönchengladbach wordt tegen Bayer Leverkusen gesteund door zo’n 12.000 ‘Pappkameraden’, kartonnen beelden van fa…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Voor even is @rkvvvolharding-trainer @Johan_Vullings een van de tienduizenden kartonnen fans van Gladbach https://t.co

Volg Volharding