Volharding MO13-1

Gepubliceerd op 18 september 2018

Volharding gestart met meisjesteam onder 13 jaar.

Voor het eerst in de geschiedenis van Volharding is dit seizoen een meisjesteam geformeerd.

Verschillende meisjes hebben al voetbalervaring opgedaan in de mix-teams van Volharding. Enkele maakten begin dit seizoen kennis met de voetbalsport.  Sander Gooren en Carlo Jansen verzorgen de trainingen, Kim Creemers staat de meiden tijdens de wedstrijden bij als coach.

Het meisjesteam loopt pilot tot aan de Kerst, waarna een evaluatie zal plaatsvinden en besloten zal worden of ze door zullen gaan.

De wedstrijden worden in teams van 8 tegen 8 gespeeld op half veld.

Inmiddels zijn er 3 wedstrijden gespeeld in de bekercompetitie. De eerste twee werden met verlies afgesloten, maar na de derde wedstrijd bleven de 3 punten in Vierlingsbeek en mochten de meiden met trots zeggen dat ze met 6-1 gewonnen hadden.

Een goede voorbereiding voor de competitie, die komend weekend van start gaat. De thuiswedstrijden worden om 11.30 uur gespeeld.

De eerste thuiswedstrijd is op 29 september a.s.  Kom de meiden een keer aanmoedigen!

Op de foto:

Bovenste rij vlnr:

Nora Daling, Clowie Creemers, Maureen Mennema, Silvie Logtens, Tara Jansen, Isabel Mennema

Onderste rij vlnr:

Kim Gooren, Fenna Janssen, Janneke van Daal, Joyce Kusters