VOLHARDING JO9-1 IS KLAAR VOOR DE WINTER!

Gepubliceerd op 03 december 2016

Volharding JO09-1 (F1) is klaar voor de winter; dit omdat de eerste competitie helft erop zit en omdat de jongens en begeleiding prachtige winterjassen cadeau hebben gekregen. Deze komen van 3 sponsoren van Volharding waarvan hun zonen nu in dit team spelen. Laat die winter maar komen, de jassen zitten lekker warm zodat de spieren al goed opgewarmd zijn voordat de wedstrijd begint!

Met 5 winstpartijen, 1x gelijk en 3 verloren wedstrijden hebben ze een prima klassering in het linker rijtje in de hoofdklasse behaald. Daarnaast werd voor de beker o.a. Gemert JO09-1 uitgeschakeld en wacht aanstaande zaterdag 10 december in de volgende ronde Vitesse JO09-1 uit Gennep en niet uit Arnhem zoals sommige jongens in het team denken…  Komt dat zien, extra aanmoediging kunnen onze jongens wel gebruiken. Aanvang wedstrijd is 10:00 uur op ons eigen sportpark Soetendaal onder leiding van de zeer gerenommeerde scheidsrechter; de heer H. van Veghel.

Namens de begeleiding willen we onze sponsoren bedanken voor de mooie winterjassen en gaan we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding