Volharding JO15-2 vs ST America/Meterik JO15-1

Gepubliceerd op 16 maart 2019

Op een guur en nat sportpark, maar wel op een uitstekend bespeelbaar hoofdveld was vandaag America/Meterik JO15-1 onze opponent.

Wij hebben in ons team ook een paar, best grote jongens ,maar de tegenstander trad aan met 2 reuzen. Ze werden meer dan uitstekend op een sportieve manier uitgeschakeld door Sam, Hein en Kasper. Kwamen ze er wel door,  dan stond er altijd nog laatste man Mike en niet te vergeten sluitpost Stijn die elke tegenaanval in de kiem smoorden. Ons ijzersterk middenveld met regisseur Tijn , stofzuiger Rik en gastspeler Finn (Toon was door omstandigheden afwezig ) speelde alsof hun leven er vanaf hing. In de voorhoede waren Maikel ,Jip en Ruben de gehele wedstrijd een plaag voor de tegenstander.

Vooral voor de pauze was de thuisclub heer en meester en werd er met passie en heel veel inzet gestreden voor elke meter. Opdracht van de trainers was om de bal laag te houden vanwege de stevige wind. Natuurlijk lukte dit niet de gehele wedstrijd , maar op het einde van de eerste helft zaten we wel al op rozen. In minuut 6 scoorde Ruben,,die zijn oude vorm weer terug begint te krijgen de 1-0 na prima voorbereidend werk van Jip. 8 minuten verder was het de ijverige Maikel die een heerlijke steekpass verstuurde op Jip ,die vakkundig de 2-0 aantekende.. De tegenstander had hier maar weinig tegenover te zetten en vlak voor de pauze was het Finn die met een pegel voor de 3-0 ruststand zorgde.

In de 2e helft was America/Meterik mede door de wind in de rug wel wat gevaarlijker, maar de achterhoede stond als een huis en gaf niks cadeau.. Ook Stan kwam nog in het veld maar door zijn blessuregevoeligheid moest hij al na 15 minuten weer het veld ruimen. 2e gastspeler Dirk die de laatste 20 minuten meespeelde gaf in de 63e minuut de bal goed mee aan Ruben die zijn  tweede van de middag scoorde . Na 2 keer 35 minuten floot de prima leidende scheids (Denny van Veghel ) voor het eindsignaal en hadden we weer 3 punten in de pocket.

Omdat de rest van onze tegenstanders niet in actie kwamen, staan we zelfs op een 2e plek op de ranglijst, iets wat wel wat een vertekend beeld geeft ,maar ik ben ervan overtuigd dat een plaats bij de eerste drie er zeker in zit. Als het team het op kan brengen om elke week met 100% bezieling op het veld te staan is dit zeker niet onmogelijk.. Helaas zijn we aankomend weekend vrij, maar is het zeker niet de bedoeling om minder fanatiek te gaan trainen.

Ondanks het verlies van mijn cluppie Ajax (Effe de competitie spannend maken ) heb ik toch een heerlijk weekend gehad met als climax zondagavond weer een weergaloze Messi die voor de zoveelste keer een Hattrick scoorde en zelfs het thuispubliek van de tegenstander op de banken kreeg .

tot de volgende keer...

• @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: @RKSVvolkel wint van @rkvvvolharding met 2-1. Terechte overwinning en de eerste 3 punter in de 2e klasse. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: 88. Bart Teeuwen zet @RKSVvolkel op een terechte 2-1 voorsprong. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: Ruststand 1-1 in een aantrekkelijk duel in Volkel. Kan nog 2 kanten op. #VOLVOL