Volharding JO15-2 vs Melderlo JO15-1

Gepubliceerd op 25 mei 2019

Schitterende afsluiting van het seizoen  Volharding JO15-2

Op een meer dan overtuigende manier hebben de jongens van onze J0-15-2 het seizoen afgesloten met een dik en dik verdiende 5-2 overwinning op een leuk en sympathiek spelend ploegje Melderslo J015-1.

Al in de 3e minuut wist Toon een heerlijke pass van Maikel te verzilveren  maar door twee onachtzaamheden kwam de tegenstander op een 1-2 voorsprong en moesten de jongens toch effe worden wakker geschud. Na een heerlijk genomen corner van wederom Maikel kopte Kasper de bal stijf in de kruising alla Mathijs van der Ligt. 3 minuten voor de pauze beloonde Jip zijn uitstekend wedstrijd met een poeier strak in de bovenhoek van het doel ruststand 3-2.

Ook na de pauze werd er oogstrelend voetbal op de mat gelegd ,maar moesten we alert blijven  op de counters van Melderslo. Rik Pingen die een uitstekend seizoen achter de rug heeft, bekroonde zijn altijd voorbeeldige instelling met twee doelpunten van de maand. Eindstand 5-2. De wedstrijd werd uitstekend geleid door Rob van Bussel.

Door dit resultaat zijn we op een prima 3e plek geëindigd  na een seizoen met toch wel veel ups en downs. Mede door wekelijks terugkomende blessures moesten we wekelijks een beroep doen op spelers vanuit een ander team ,maar kunnen we toch tevreden zijn met de ontwikkeling van een heel leergierig groepje ,waar we in de toekomst nog veel plezier aan kunnen beleven.

Totaal speelden we inclusief 1 oefenwedstrijd, 3 bekerwedstrijden plus 18 competitie wedstrijden totaal dus 22 keer.

In de najaars competitie waren de meeste tegenstanders (bijna allemaal JO15-1 teams ) toch wel een maatje te groot en behaalden we uit 9 wedstrijden slechts 5 punten (1x winst , 2x gelijk en 6x verlies)

Na de winterstop kwamen we terecht in een heerlijk competitie met toch ook weer 7 JO15-1 teams. 5x werd er gewonnen ,1x een gelijkspel en 3 x werd er onverdiend verloren.

Cijfers van dit seizoen:

maar liefst 64x werd er gescoord en kregen we er 81 om de oren.!!

Doelpuntenmakers dit jaar:

Maikel 11x..

Jip 11x..

Toon 8x..

Rik 7x..

Ruben 7x..

Tijn 3x..

Kasper 2x..

Mike 2x..

Stan 2x..

plus gastspelers:

Teun Verberk: 3x..

Jelte de Jong: 1x.

Rick Goossens:1x.

Demi 1x.

Loek Nabuurs 1x.

Stijn Theunissen 1x.

Janick Jacobs 1x.

Finn de Bruijn 1x .

Floris Janssen 1x..

Natuurlijk krijgen ook de spelers die niet hebben gescoord een heel grote pluim van mij:

Stijn, de keeper.

Hein, met zijn altijd voorbeeldige instelling en niet te vergeten Sam die wekelijks het leven zuur maakte van de spits van de tegenstander..

Tot dusver hebben we 72 x getraind...

Als het goed is staan er nog 6 selectietrainingen op het progamma en een toernooi..

Op de laatste training krijgt ook nog de speler met de meest bezochte trainingen een aandenken en ook de speler van het jaar (Inzet-Beleving-Gedrag ) word nog beloond..

Tenslotte wil ik ook namens de technische staf, Michel ,Geert  en ondergetekende iedereen bedanken voor een onvergetelijk seizoen en hopelijk treffen we elkaar nog vaak op ons sportpark.

Tot dan......

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding