Volharding JO15-2 vs IJsselsteijn JO15-1

Gepubliceerd op 06 april 2019

In een competitie waar alle teams redelijk goed aan mekaar zijn gewaagd, was vandaag IJsselstein JO15-1 onze tegenstander.. Met een wekelijks flink gehavend team moesten we ook dit keer een beroep doen op spelers van een ander team. Vandaag waren dit Hanne en Bono ,waar vooral Bono met gemengde gevoelens terug zal kijken op deze match. Na een op het oog ongelukkige botsing bleek achteraf dat hij zijn voet heeft gebroken. Het zit dus niet echt mee tot dusver in dit seizoen.

Omdat we altijd als team 45 minuten voor het beginsignaal aanwezig moeten zijn had een speler vandaag wel een   heerlijk excuus. Op de vraag  'waarom ben je te laat'  kregen we als antwoord : 'Ik moest nog poepen....' Dit kostte hem wel een plekje op de reservebank voor de pauze.

Na een uitstekend begin werden jammer genoeg verschillende 100% kansen niet verzilverd. Na 15 minuten leek het wel of het team het geloof in eigen kunnen al had verloren en daarna werden vooral de persoonlijke duels in het voordeel van de tegenstander beslist. Een tegentreffer kon dan ook niet uitblijven .. Jammer dat er maar enkele spelers hun niveau haalden deze wedstrijd en wederom blijkt dat er veel te weinig strijd word geleverd.

In de pauze werd nog geprobeerd om de boel op de rails te krijgen ,maar dat werd slechts door enkele spelers goed in de oren geknoopt. Na 70 minuten stond de einduitslag 0-3 op het scorebord wat verdiend was voor de sportieve tegenstander . De wedstrijd stond trouwens onder prima leiding van 1e elftalspeler Rick.

Al met Al gaan we toch proberen om de resterende 4 wedstrijden tot een goed einde te brengen en is het de taak van de technische staf om te zorgen dat het team natuurlijk plezier in het spelletje heeft maar ook strijd gaat leveren.

Volgende week uit naar Sparta ,dus hopelijk tot dan..

• @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: @RKSVvolkel wint van @rkvvvolharding met 2-1. Terechte overwinning en de eerste 3 punter in de 2e klasse. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: 88. Bart Teeuwen zet @RKSVvolkel op een terechte 2-1 voorsprong. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: Ruststand 1-1 in een aantrekkelijk duel in Volkel. Kan nog 2 kanten op. #VOLVOL