Volharding JO15-2 - Melderslo JO15-1 4-4

Gepubliceerd op 10 november 2018

Soms is ons team net een bh aan de waslijn, het beste is er dan uit..

Voor aanvang van de match van vandaag stond de teller nog steeds op nul punten na 5 competitiewedstrijden. Doelsaldo 3 doelpunten voor en 27 doelpunten tegen! Afgelopen woensdag stond bijna de gehele training in het teken van afronden, afronden en nog eens afronden. Met verschillende oefenvormen kreeg onze keeper Stijn maar liefst 397 keer een schot op doel te verwerken. Daarvan werd 113 keer raak geschoten, 33 keer belandde de bal op de lat of paal, 52 keer ging de bal langs of over en maar liefst 199 keer wist Stijn redding te brengen. Wel moest hij na deze inspanning aan het zuurstof.

Met een goed gevoel waren de jongens plus trainers er daarom op gebrand om vandaag goed voor de dag te komen tegen de leeftijdsgenoten uit Melderslo. In een heerlijke wedstrijd met twee aanvallende teams. Wij wederom met 2 spelers van de JO15-3 (Toon en Kevin). Er werd een prima pot voetbal op de mat gelegd. Het eerste gevaar kwam van Melderslo, zij raakten tot twee keer toe het houtwerk, terwijl ze oog in oog met Stijn stonden. Toch kwamen we op achterstand door de technisch heel begaafde mid-mid: 0-1 dus. Binnen 3 minuten kwam onze spits Toon 3 keer alleen voor de doelman en bij de derde poging was het raak. 1-1 Door een ongelukkig misverstand kwam toch de uitclub weer op voorsprong, door een wereldgoal van hun nummer 10.. Daarna was het de beurt aan Jip die wat goed had te maken na afgelopen week en kort na mekaar twee keer doel trof.. Even later werd het zelfs 4-2 door Rik die de makkelijk gegeven penalty feilloos binnen schoot. De buit is binnen dachten onze mannen die duidelijk niet om konden gaan met deze weelde en  de gemakzucht sloop in de ploeg.. 9 minuten voor tijd stond het in no time plots 4-4 na toch wel 2 individuele foutjes. Beide teams kregen nog kans op de winnende, maar uiteindelijk werden de punten gebroederlijk eerlijk verdeeld.

Tenslotte nog dit:  Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven!

Tot de volgende week ,uit tegen SVOC'01 JO15-1

• @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: @RKSVvolkel wint van @rkvvvolharding met 2-1. Terechte overwinning en de eerste 3 punter in de 2e klasse. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: 88. Bart Teeuwen zet @RKSVvolkel op een terechte 2-1 voorsprong. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: Ruststand 1-1 in een aantrekkelijk duel in Volkel. Kan nog 2 kanten op. #VOLVOL