Volharding JO15-2 - FCV Venlo JO15-2 3-3

Gepubliceerd op 08 december 2018

Prima afsluiting 1e seizoenshelft voor Volharding JO15-2

Het weer was onstuimig maar onze mannen waren prima in hun element en sloten de laatste wedstrijd  voor de winterstop in stijl af. Tegenstander FCV was maar met een gedachte naar Vierlingsbeek afgereisd: "Word een makkie vandaag" Daar dacht ons team vanaf de eerste minuut duidelijk anders over! Al in de 9e minuut scoorde gastspeler Loek ,die een trotse opa op de tribune zag zitten, na een heerlijke steekpass van Maikel de 1-0 voorsprong. Toch kwam de tegenstander op gelijke hoogte na een misverstand in de achterhoede. Vlak voor de pauze was het onze TGV sneltrein Toon, die zijn tomeloze inzet beloond zag worden met een doelpunt, wederom na aangeven van Maikel. Ruststand 2-1

Na een heerlijk warm bekertje ranja, was het Ruben die scoorde.... Jammer genoeg had Ruben niet in de gaten dat we van helft hadden gewisseld, 2-2 dus. Toch kwamen we weer op voorsprong door Mike die heerlijk binnenschoot en de buit leek binnen. In een alles of niets offensief  moesten we toch nog de gelijkmaker incasseren en stond de 3-3 einduitslag op het scorebord.

Jammer dat bij de afsluiting na de wedstrijd in de kantine maar de helft van de ouders aanwezig was,om onze jongens te trakteren op een hapje en een drankje.

2 weekjes trainen nog en dan op naar de tweede seizoenshelft...

Nogmaals fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding