Volharding JO13-2G - SVOC'01 JO13-1

Gepubliceerd op 28 april 2018

Lang leve de schoolvakanties..

Mede door de natuurlijk wel oprecht verdiende vakantie en ook nog blessuregevalletjes was het een heel gepuzzel om 11 spelers binnen de krijtlijnen te krijgen.

Gelukkig konden we een beroep doen op enkele talentjes van JO11-2 die zich van hun allerbeste kant lieten zien.  Tegenstander SVOC  had nog niet zoveel puntjes verzameld dus de verwachting was dat er wel iets viel te halen vandaag.

De weer talrijk opgekomen trouwe supporters kregen een heel vermakelijke wedstrijd voor geschoteld. Nadat eerst Jay-Jay zijn visitekaartje had afgegeven,maar zijn poeier op de lat zag belanden,was het in de 12e  minuut Tijn. Vanaf 23 meter schoot Tijn een vrije trap Alla Messi in de kruising. Het werd al snel 1-1 door de telkens mee opkomende voorstopper van SVOC. Na een prima actie van Gijs die uitstekend op dreef was vandaag,kon Jay-Jay dit keer wel doel te treffen en even later was het onze gastspeler (Gijs van Kempen), die de bal panklaar neerlegde voor Tijn ,die de 3-1 binnenknalde. Dit was tevens de ruststand.

In de pauze werd er op gehamerd dat de buit nog lang niet binnen was. Echter binnen 5 minuten in de tweede helft was het al snel 3-2, weer door de behendige voorstopper, die maar moeilijk af te stoppen was.Na een geweldige steekpasss van Stan op Jay-Jay,was het laatsgenoemde die de marge weer bracht op twee doelpunten en de buit leek binnen!! Jammer genoeg zaten verschillende spelers van de thuisclub er helemaal door heen en werd de eindstand door twee tegentreffers bepaald op 4-4.

Conclusie achteraf: heerlijke wedstrijd met ook twee uitstekend spelende teams ,die respect hadden voor elkaar en (wat ik altijd eis van de jongens ) elkaar de hand schudden na de wedstrijd. Iets wat ik jammer genoeg niet bij al onze jeugdteams zie en in mijn ogen ook heel belangrijk is.

De wedstrijd stond onder leiding van de keurig fluitende scheids (Jens Bonants)..

Volgende week spelen we uit tegen onze eeuwige rivaal SSS'18 JO13-1. Hopelijk worden we ook dan weer gesteund door onze trouwe fans.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding