Volharding JO13-2G - FCV-Venlo JO13-2

Gepubliceerd op 14 oktober 2017

Vandaag ,zaterdag 14 oktober,stond de 2e competitiewedstrijd op het progamma thuis tegen de D2 van FCV uit Venlo.

Na de nipte nederlaag van vorige week kwam het team meer dan prima uit de startblokken en werd al snel duidelijk dat de tegenstanderniks cadeau werd gedaan. Wat een genot is het om trainer te mogen zijn van een groepje dat zeker vandaag liet zien wat ze in hun mars hebben. Vanaf minuut een werd de wedstrijd gedomineerd en persoonlijk heb ik geen enkele zwakke plek kunnen ontdekken vandaag.

Beginnen we bij de keeper (Dirk ) die de Donald Ducks van 2 maanden mee had kunnen nemen want hij was zo goed als werkeloos vandaag.  Verder stond de  verdediging als een huis onder aanvoerding van Mike en 'Captain"  Sam. Zoals gewoonlijk liet Lynn zich niet gek maken aan de rechterkant en speelde ook Kasper, die wat goed te maken had een meer dan prima wedstrijd na zijn invalbeurt.

Ook het ijzersterke middenveld met aanjager Hein en spelmakers Stan en Ruben toverden de een na de andere mooie aanval uit hun hoge hoed. En niet te vergeten Milan, die duidelijk plezier had in het spelletje vandaag.

Komen we uit bij onze superscherpe voorhoede vandaag. Jay Jay op links en Sem in de rol van Huntelaar. Onze 'Messie' (Tijn ) scoorde net als zijn voorbeeld drie keer vandaag. De eerste keer op aangeven van Stan de 1-0. En de 2-0 in 26e minuut  na een heerlijke pass van Ruben. Tijn scoorde ook de 5-0 na een voorzet van Sem.  Verder scoorden ook Sem in de 7e minuut na rust de 3-0 na een assist van Tijn en Ruben maakte de 4-0 na een wereldpass van Ruben op zichzelf!! Slotakkoord was voor Sem die de bal op een presenteerblaadje werd aangegeven door Milan.  Eindstand 6-0.

Door de afwezigheid van zowel Gijs en Max (weekendje weg) kwam ook nog E speler Menno ons team versterken en hij paste zich moeiteloos aan.

Een minpuntje was dat ik na afloop hoorde van vooral Tijn en Lynn,dat ze voortdurend uitgescholden werden door hun tegenstanders! Helaas heb ik het zelf niet gehoord anders was ik echt wel even naar de leiders toegestapt, met de vraag:'Moet dat nou........!?!?  Natuurlijk kon dit de pret niet drukken en na een welverdiend broodje gezond, gingen mijn pupillen weer huiswaarts met ook dik tevreden mama's en papa's.

Zoals gewoonlijk heb ik persoonlijk nog een broodje gezond gegeten bij Marga om daarna nog een heerlijke terugtocht te maken naar Sambeek.

Door de schoolvakanties zijn we niet compleet deaankomende week, maar dit lossen we wel op ......

Tot dan...

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding