Volharding JO13-2 - Wittenhorst JO13-2 4-2

Gepubliceerd op 11 april 2018

Gisteren waande een van mijn favoriet clupkes (Barcelona dus) zich na de 4-1 thuisoverwinning, al met een been in de halve finale van de Champions League. Oh, oh wat kregen ze het deksel op de neus en zo zie je maar, dat je nooit met halve kracht aan een wedstrijd moet beginnen want dat kan je duur komen te staan.

Mijn mannen van onze JO13-2 waren tot op het bot gemotiveerd vandaag om tot een goede prestatie voor de dag te komen.  Toch was het meteen na de aftrap de levensgevaarlijke mid-mid, die vanaf zeker 35 meter zijn schot in de kruising zag verdwijnen. 0-1 dus. In tegenstelling tot vorige week toonde het gehele team, niemand uitgezonderd, nu wel veerkracht. Met heel veel passie en ook prima veldspel werd nu het doel van de tegenstander onder vuur genomen. In de 14e minuut was het Milan die een splijtende pass verstuurde op Ruben. Ruben knalde feilloos binnen. 1-1. 8 minuten later beloonde Gijs zijn prima wedstrijd door, ditmaal op aangeven van Ruben, de verdiende 2-1 liet aantekenen. Vlak voor de pauze stond weer Ruben aan het einde van een heerlijke aanval over meerdere schijven. 3-1 dus.

De trouwe talrijk opgekomen supporters dachten al dat de strijd gestreden was. Wittenhorst echter niet. Met verwoede pogingen werd getracht om het tij nog te keren , maar onze ijzersterke verdediging gaf geen krimp vandaag. 11 minuten voor het einde was het weer Ruben die aan alle onzekerheid een einde maakte. Ruben schoot een vrije trap precies in het hoekje langs de verbouwereerde doelman, 4-1. In de allerlaatste seconde werd het nog wel 4-2 door de linksbuiten van de sportieve tegenstander. Hierna floot de prima leidende scheids Gijs Timmermans voor de laatste keer en bleven de 3 punten in eigen huis.

As. zaterdag spelen uit in en tegen Oostrum. 

Hopelijk kunnen de jongens dan net zoveel spelvreugde op de mat leggen.

Tot dan

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding