Volharding JO13-2 - SV Venray JO13-3G

Gepubliceerd op 29 oktober 2016

Vanwege de herfstvakantie was de groep D2 spelers op de training deze week heel beperkt. Op maandag 5 spelers en op woensdag waren er 8 spelers die niet op vakantie waren en  dus wel aanwezig waren.

Besloten werd om een partijtje te spelen tegen de E1   6 spelers + keeper op een  klein doeltje en wij , de D2 op een grote goal met keeper.

Frappant om te zien, de  E1 had als team iets voor mekaar over terwijl onze D2 spelers in mijn ogen alleen maar bezig waren met persoonlijk succes.

Eindresultaat , 2-8  voor de E1. Complimenten van mij hier voor.

In de bespreking vooraf aan de wedstrijd werd dit toch ook weer aangekaart . Je alleen maar winnen als je iets over hebt voor elkaar..

Jammer dat de  meeste spelers van ons team een echte winnaarsmentaliteit  missen en niet tot het uiterste gaan.

Na de ongelukkige 0-1 scoorde Maaikel uit een onmogelijke hoek de niet verdiende gelijkmaker en meteen na de pauze kwamen we zelfs op een 2-1 voorsprong door de attente Jay Jay. Jay Jay was  net iets vlugger was dan de keeper en heel slim  zorgde  hij voor de 2-1 voorsprong.

Het  kruit hierna was schijnbaar verschoten,want door  4 knullige doelpunten liep de tegenstander uit naar de uiteindelijk ook eindstand. 2-5.

Volgende week spelen we thuis tegen nr 2 op de ranglijst Heijene D1.

Willen we mee blijven doen om de bovenste plaatsen zullen we als team toch echt anders voor de dag moeten komen.

Trouwens ,weten jullie dat Lionel Messi ,een van de (kleine ) voetballers is die nooit groeipijn heeft gehad!!!

Tot de volgende keer....

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding