Volharding JO13-2 - sv Leunen JO13-1 1-6

Gepubliceerd op 07 april 2018

Vandaag 7 april stond er na twee uitwedstrijden op rij, de derde match op het programma. Thuis tegen onze buren Leunen JO13-1

Na welgeteld 25 seconden (eerlijk waar) stond er al een tussenstand van 1-0 op het scorebord. Een poeier van Tijn werd in eerste instantie nog gekeerd door de lat, maar in de rebound stond Gijs op de goede plek, om de 1-0 binnen te knallen.

Tegen een technisch heel begaafd ploegde moesten onze mannen de rest van de wedstrijd alle zeilen bijzetten om deze voorsprong vast te houden. Wonderwel lukte dat vooralsnog wel, maar net voor het einde van de eerste helft kreeg Leunen een goedkope penalty. Gegeven door de prima fluitende scheids Luca Janssen. 

Jammer dat we in het tweede gedeelte als makke schaapjes naar de slachtbank werden geleid en waren we binnen de kortste tijd kansloos voor een goed resultaat. In Rotterdam zijn de eerste zinnen van het clublied: Geen woorden, maar daden. Na welgeteld 25 seconden was de pijp al leeg  bij 80% van ons team. Na prima uitgespeelde aanvallen, waarbij ze trouwens geen strobreed in de weg werd gelegd, liep Leunen uit naar een 1-6 eindstand. 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding