Volharding JO13-2 - Excellent/Westerbeekse Boys JO13-1

Gepubliceerd op 08 april 2017

Door een klein misverstandje staat het verslag van afgelopen zaterdag wat later op de site.

De nog ongeslagen koploper Excellent kwam bij ons op bezoek  met een doelsaldo van 32 voor en slechts 1 tegen. Dit was ook zeker te merken in de eerste helft, want er werd de tegenstander bijna geen strobreed in de weg gelegd. Als team ,enkele spelers uitgezonderd hadden we veel en veel teveel ontzag voor een tegenstander met moet ik wel eerlijk bekennen enkele heel begaafde spelertjes. Zij moeten een transfer naar Volharding wel eens overwegen.

Na een 0-2 ruststand ben ik de eerste keer dit seizoen even uit mijn vel gesprongen omdat er spelers bij liepen die niet echt gemotiveerd op het veld stonden.

Na rust waren we zeker gelijkwaardig en we gingen nu wel voor elkaar door het vuur. Jammer dat we uit de talrijke kansen slechts een keer wisten te scoren, maar het spelpeil was nu wel stukken beter. Doordat hun beste man (de aanvoerder) ook nog twee maal het doel trof stond er na 60 minuten een 1-4 eindstand op het scorebord. Jammer dat bepaalde spelertjes niet er uit halen wat ze echt wel in hun mars hebben.

Aankomend paasweekend hebben we geen wedstrijd daarna spelen we nog twee maal uit en een keer thuis.

Hopelijk kunnen we door enkele goeie resultaten nog een plekje stijgen op de ranglijst

Fijne paasdagen

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding