Volharding Jo13-2 - Boekel Sport Jo13-2

Gepubliceerd op 30 november 2019

Gisteren speelden, in mijn ogen mijn talentjes  een van de beste wedstrijden van het seizoen.

Het was wel even schrikken in de 4e minuut. De behendige linkerspits van de tegenpartij was onze verder vlekkeloos spelende achterhoede te snel af en kwamen we voor de tweede keer dit seizoen op een achterstand te staan. Wat een veerkracht werd er daarna tentoongesteld. In minuut 9 was het een van onze uitblinkers Mathijs (die een heerlijk passie van onze Menno Zyech) bekwaam met zijn linkerpootje in de kruising krulde. 6 minuten later scoorde onze alleskunner Gio de verdiende 2-1. De 3-1 voor rust werd gescoord door onze dj Mathijs Onze zelden niet scorende spits Finn W stond aan de basis van 4-1 ruststand, een eigen doelpunt na een prima genomen hoekschop.

Ook na de pauze dicteerden onze toppers de wedstrijd. Onder leiding van keeper Tijn die net als Gio nog mocht aantreden bij de Jo13-1, werd de tegenstander op een sportieve manier de voet dwars gezet. Na heerlijk voorbereidend werk van rechterspits Sieb joeg Sem de bal hoog in de touwen. Vlak voor tijd scoorde Sieb zelf en zorgde voor de 6-1 eindstand.

Wat is het een genot om trainer te zijn van een fantastisch team waar de spelvreugde wekelijks van af spat en waar elke speler steeds beter in zijn vel gaat zitten. Na de wedstrijd moest een er stukadoor aan te pas komen want het kleedlokaal stond te schudden op zijn grondvesten.

Jammer dat volgende week al weer de laatste wedstrijd van het najaar op het programma staat. In Overloon tegen SSS'18 Jo13-2. Hopelijk is dan ook ons supporterslegioen weer voltallig van de partij

Tot dan