Volharding JO-13-2 - DSV JO13-2

Gepubliceerd op 26 november 2016

Prima overwinning Volharding JO13-2

Na 3 nederlagen op rij werd het weer eens tijd dat onze mannen van de D2 hun prima trainingsarbeid bekroond zagen worden met een overwinning.

Tegenstander vandaag was D.S.V. uit Sint Anthonis.

Afgelopen week waren er wat kleine blessuregevalletjes waaronder prins Sam die tijdens het prinsenbal flink uit de bocht was gevlogen en niet fit was om te spelen.

Na een aftastend begin en zelfs twee kansjes voor de tegenstander, waren onze mannen schijnbaar wakker geschud en na een prima actie van Stan was het Maaikel die zorgde voor de 1-0 voorsprong.

Twee minuten later was het weer Maaikel (hij speelt tot nut toe een uitstekend seizoen) die de bal uit een onmogelijke hoek in de kruising joeg, 2-0 dus.

Vlak voor de pauze deed ook Guus een duit in het zakje door de 3-0 binnen te punteren.

Ook de tweede helft was Volharding de bovenliggende partij en na een aanval over 11 schijven scoorde Guus de dik verdiende 4-0.

Omdat het bijna Sinterklaas is gaven onze mannen ook nog een presentje weg door de tegenstander de eretreffer te gunnen.

Weer Maaikel zorgde voor het slotakkoord door zijn 3e van de middag te scoren.

Eindstand 5-1 dus en na een gesprekje deze week met de technische staf van Volharding ,die mij toch wel vertelden dat er toch wel weer eens punten behaald moesten worden, anders moest ik toch maar eens uitkijken naar een andere club.

Gelukkig hebben mijn mannen ons (Ron ,Niek en ikzelf) niet in de steek gelaten en krijgt iedereen van mij een heel grote pluim, door als team uitstekend voor de dag te komen.

Maandag alweer spelen we de inhaalwedstrijd in en tegen Vitesse'08 JO13-2.

As. aterdag volgt dan de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie,  uit tegen Olympia'18.

De bedoeling is om daarna nog even een klein feestje te bouwen met een drankje en een hapje( nader bericht volgt...)

Tot De volgende keer.

(trouwens ,mijn contract is na de wedstrijd weer verlengd door de voorzitter ,dus ben ik met een gerust hart weer naar Sambeek gefietst)

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding