Volharding D2 - sv United D1

Gepubliceerd op 07 mei 2016

Ruststand 1-0

Eindstand 2-1

Door een misverstandje heeft het verslag van 10 dagen geleden van de wedstrijd GFC'33 D1 - Volharding D2 niet op de site gestaan.

GFC'33 kon kampioen worden en ondanks een geweldige eerste helft van onze kant, trokken we uiteindelijk toch aan het korste eind.

 

Vandaag, woensdag 11 mei speelden we onze laatste competitie wedstrijd van dit seizoen tegen sv United D1. De ploeg die net onder ons op de ranglijst stond.

Eindelijk mochten we ook een keer onze kunsten vertonen op het hoofdveld en dit pakte goed uit.

Voor de wedstrijd hadden we afgesproken dat iedereen vandaag evenveel minuten zou spelen en dat betekende dat er na 20 minuten 5 spelers gewisseld werden en na 40 minuten nogmaals.

Dit betekende wel dat er nogal wat van positie moest worden gewisseld en zo slecht ging dit nog niet.

 

De tegenstander had een technisch begaafd ploegje waar we in het begin te weinig vat op hadden.

Toch begon het daarna te lopen en werden er ontelbaar veel kansen gecreëerd, waarvan er maar 1 uitstekend werd benut door Cas.

Ook na de pauze hetzelfde spelbeeld, waar ook sv United D1 kans na kans kreeg maar sluitpost Teun was bijna niet te passeren vandaag.

Toch moest zelfs Teun capituleren toen de kleinste man op het veld (Wel een heeel begaafd spelertje)dwars door onze verdediging heen slalomde en beheerst de gelijkmaker scoorde.

 

Plots zag je onze Mannen denken,"ho is even,we laten niet net als Ajax afgelopen zondag de tegenstander zo maar lachend naar huis gaan!"

De mouwen werden nog effe opgerold, na een prima actie van Freek, faalde onze kleinste man (Bono)alleen voor de keeper niet en schoot hard de bal tegen de touwen.

Na 4 minuten blessuretijd vond de scheids het welletjes en blies voor het einde.

We spelen nog twee toernooitjes en trainen natuurlijk nog even door met dadelijk selectiewedstrijden met het oog naar volgend seizoen.

Binnenkort komt er nog een nabeschouwing van het afgelopen seizoen,de jongens hebben hun rapport trouwens al binnen en er was geen enkele speler bij met maar een onvoldoende.

Wel wil ik alvast de ouders en supporters bedanken voor hun steun in het afgelopen seizoen!

Groet

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding