Volharding ClubFund actie

Gepubliceerd op 09 oktober 2018

Volharding start een unieke spaaractie samen met PLUS Verbeeten.
Samen met PLUS Verbeeten gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:
We gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken (zie onderstaande foto's). Iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Volharding-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn.
Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc. bij PLUS Verbeeten kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind.
Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Volharding-logo; kortom voor ieder wat wils!
Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Volharding!
Goed om te weten:
op alle artikelen zal het logo van Volharding gedrukt worden; er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van.
Fotografie:
Maar eerst de fotografie...
De leiders/-sters zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt.
We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Gepubliceerd op 09 oktober 2018