Venray JO15-5 vs Volharding JO15-2

Gepubliceerd op 23 februari 2019

Na 2 uitstekend gespeelde wedstrijden in de voorjaarscompetitie stond vandaag de cruciale wedstrijd tegen de koploper Venray op het programma.  Het team met nog geen enkel verliespunt. Bij winst was het stuivertje wisselen op de ranglijst ,maar bij verlies zou het verschil op de ranglijst meteen oplopen tot 5 punten. Best spannend dus maar wederom waren de voortekenen niet echt in ons voordeel. Vlak voor aanvang van de wedstrijd kwamen nog 3 spelers van de C3 ons versterken. Ruud , Kevin en Toon  lieten zien dat ze echt wel tegen een balletje kunnen trappen.

Na een super begin ,waarin we de een na de andere kans kregen om op voorsprong te komen maar mede door een geweldige keeper in het doel van de tegenstander werden 4 opgelegde kansen niet benut. Door twee uitvallen kwam de thuisclub op 1 -0 en 2-0 en leek het weer de verkeerde kant op te gaan. Toch werd het vlak voor de pauze 2-1 door een schitterend doelpunt.  Na een wereldpass van Rik op Toon die zag dat Maikel er nog beter voorstond zodat Maikel ook zijn 3e van het seizoen maakte. Ruststand 2-1 en alles was nog mogelijk.

Na de pauze leek het wel of er een tsunami over Venray was getrokken vooral aan Volharding kant en de een na de andere speler moest afhaken met vervelende blessures.. Hoe raar het ook klinkt. We waren zeker niet de onderliggende partij maar hadden we het geluk niet aan onze zijde. Door een paar magistrale reddingen van de keeper van Venray ,bal op de paal na een poging van Rik enz  enz werd het onverdiend 3-1 voor de thuisclub en ook nog 4-1 in de laatste minuten en was de wedstrijd beslist.

Toch hebben we (Geert, Michel en ondergetekende) de jongens een compliment gegeven na de wedstrijd. Volgende week geen programma (carnaval) daarna gaan we eerst alle wonden likken en proberen te zorgen  dat we weer met 11 fitte spelers op het veld staan voor de volgende wedstrijd. Thuis tegen Meterik/America JO15-1,ook weer een ploeg met nog geen enkel verliespunt.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding