Van der Coelen stopt bij Volharding

Gepubliceerd op 08 november 2017

Sjoerd van der Coelen (37) is bezig aan zijn vierde en laatste seizoen bij tweedeklasser Volharding.

Zondag na afloop van de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Helvoirt maakte Van der Coelen zijn besluit bekend aan de spelersgroep. Hij  debuteerde in 2012 als hoofdtrainer bij SVEB. Twee jaar later maakte Van der Coelen de overstap naar Volharding, waar hij Henk Evers opvolgde. Onder leiding van de Venraynaar pakte de Vierlingsbeekse club in het voorjaar van 2016 de titel in de tweede klasse H. Volharding degradeerde afgelopen seizoen na één jaar rechtstreeks uit de eerste klasse.

www.peelenmaasvenray.nl  8-nov-2017

• @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…