Uitslagen en standen van Onder 9 jaar en jonger

Gepubliceerd op 10 oktober 2017

Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl en in de Wedstrijdzaken-app, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

Geen uitslagen

Om het plezier en niet zozeer de eindstand te benadrukken, worden vanaf dit seizoen in principe geen uitslagen en standen meer gepubliceerd. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.

• @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Eerste zege voor @rkvvvolharding in vier duels: 2-0 tegen een armetierig Venhorst. #volven #dg
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 2-0 van Venhorst
  • @rkvvvolharding RT @roberthesen91: Voorlopig geen vuiltje aan de lucht voor @rkvvvolharding. Ploeg staat bij rust met 2-0 voor tegen Venhorst #vierlingsbeeā€¦
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Tweede helft @rkvvvolharding tegen Venhorst begonnen. Stand 2-0. #volven #dg