Toon van Mil benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Gepubliceerd op 02 mei 2019

Op vrijdag 26 april is Toon van Mil benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Vanaf 1990 is de heer Van Mil actief als vrijwilliger in Vortum-Mullem en omgeving. Hij is jarenlang jeugdleider geweest van het A1 elftal van voetbalvereniging RKVV Volharding in Vierlingsbeek. Daarnaast is hij een onmisbare vrijwilliger voor Fanfare St. Cornelius in Vortum-Mullem. Door middel van het inzamelen en verkopen van spullen, zorgt hij ervoor dat de fanfare nieuwe instrumenten kan aanschaffen en onderhouden. Tevens zet hij zich in voor de slagwerkgroep van de fanfare, die hij zelf opgericht heeft en waarvoor hij ook een opleiding heeft opgezet. Dat de heer Van Mil van alle markten thuis is, blijkt ook uit zijn bijdrage bij de ombouw van de kerk in Vortum-Mullem naar een multifunctionele accommodatie.

Toon van Mil op de foto bovenste rij, 2e van rechts