Terugblik Volharding JO13-2G seizoen 2017/2018

Gepubliceerd op 26 mei 2018

Aan alles komt een einde, zo speelden we vandaag zaterdag 26 mei alweer de laatste match van dit seizoen. Zoals zo vaak dit voetbaljaar waren we zeker niet de mindere, wel werd er nipt verloren met 4 tegen 3.

Met ontzettend veel plezier kijk ik persoonlijk terug op een prima seizoen met bijna allemaal D1 teams als tegenstander. Voor de winterstop waren er wel enkele strubbelingetjes, maar ach ja, ook in een goed huwelijk botst het weleens.

In de najaarscompetitie speelden we slechts 8 wedstrijden en eindigden we op een prima plek in het linkerrijtje. Doelsaldo: 17 doelpunten voor en 17 doelpunten tegen.

Ook in de voorjaarscompetitie kwamen we meestal prima voor de dag. Ook dit keer eindigden we op een zesde plek van de 11 teams. Doelsaldo 27 voor en 34 tegen.

Doelpunten makers:

Ruben 17 

Jay-Jay 16

Tijn 15

Sem 8

Gijs 6

Stan 5

Kasper 3

Hein 1

Milan 1

en de gastspelers Daan 2 en Finn

De andere spelers die ook een heerlijk seizoen speelden waren: Max onze keeper, Sam en Mike als onverzettelijke verdedigers, net als Dirk en niet te vergeten pechvogel Lynn. Die bijna de hele 2e helft van de competitie met een vervelende knieblessure langs de kant stond.

Ook speelden we 4 oefenwedstrijden en 3 bekerwedstrijden met wisselend resultaat.

Maar liefst 69x werd er tot dusver getraind en er staan nog een aantal op het programma.

Ook verdiend de speler die het meest aanwezig was op de trainingen nog een klein prijsje.

Een van onze trouwste supporters heeft nog een BBQ geregeld en daarna maken maar liefst 11 spelers de overstap naar een C team.

Nu al kijk ik reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen waarin weer verschillende talentjes hun debuut zullen maken in ons team.

Tenslotte wil nog mijn beide assistent trainers Dennis en Roland bedanken voor hun meer dan uitstekende samenwerking en natuurlijk ook onze vast grens, Luc plus zijn vervanger in nood. Gert-Han.

Natuurlijk ook nog een bedankje voor alle ouders, opa's en oma's voor hun trouwe support.

Iedereen alvast een fijne vakantie toegewenst en hopelijk lopen we elkaar ook daarna weer tegen het lijf op ons sportpark.

Groetjes namens een supertrotse trainer die altijd met heel veel plezier tussen deze groep stond.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding