Teambuilding Volharding JO9-1

Gepubliceerd op 22 januari 2017

Na begin januari met de toernooiwinst van het Ballorig indoor soccer toernooi naar huis te zijn gegaan, is het JO9-1 team van Volharding de voorbereiding richting de start van de voorjaarscompetitie gestart met een superleuke dag teambuilding. 

De dag werd afgetrapt met een training in de sporthal in Maashees. De dag begon wat onverwacht, door een communicatiefoutje kon bijna geen gebruik worden gemaakt van de sporthal. Gelukkig kon de uitbater alsnog snel nog een mannetje regelen om de deuren van de zaal te openen……een fanatieke training volgde direct daarna.

Na de training snel de douche in om daarna af te reizen naar onze oosterburen. Bij Well de grens over en daarna richting de driftbaan in Weeze. Op uitnodiging van Molenaar Race- & Rallysport (super bedankt Peter en Loes) werd ons een spectaculaire middag aangeboden.

Onze voetbaltalenten werden door Peter zelf meegenomen in wat a once in a lifetime race ervaring zou worden. Helm op, gordel stevig was en gas erop! Met ongekende snelheid al slippend en glijdend over het circuit. Prachtig…..

Voor de ouders hadden Peter en Loes zelfs nog meer in petto. Zelf slippen en glijden over een iets wat kleiner circuit. Ook hier werden ongekende snelheden gehaald en keken de omstanders op geruime afstand, veiligheid natuurlijk voor alles, vermakelijk toe naar de stuurmanskunsten van elkaar. 

Uiteraard liet Peter ook de ouders even ervaren hoe echt racen en driften aanvoelt. Een aantal ronden met Peter over de driftbaan in Weeze……. Snelheid ongekend hoog, rokende banden, glijdende auto, 360 graden in de rondte en weer verder, dichtgeknepen billen (bij sommige)….. en dat alles bijna met 1 hand. Wat een held achter het stuur die Peter.

Ondertussen zakte de zon steeds verder weg achter de grote vliegtuighangars van het drifterrein. Tijd voor een mooie groepsfoto en een laatste woord van dank aan Peter en Loes.

We zijn helemaal klaar om fanatiek toe te werken naar de eerste competitiewedstrijd op 11 maart. Voor die tijd spelen we eerst nog 4 oefenwedstrijden.

 

Na deze geweldige dag is de teamgeest sterker dan ooit: 

Tegenstanders wees gewaarschuwd!!!   

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding