ST Volharding/Sambeek Jo13-2 vs ST Toxandria/VIOS'38 Jo13-1

Gepubliceerd op 16 november 2019

Tot nu toe gaat het crescendo met onze talentjes van de Jo13-2.

Vandaag zaterdag 16 november  kwamen de leeftijdsgenoten van BeugenRijkevoort op bezoek, zij kwamen proberen ons de voet dwars te zetten. Met een bijna complete selectie (Serge was vanwege een familie feestje afwezig ) werd tegen de jongens gevraagd om scherp te beginnen aan de wedstrijd en om nooit de tegenstander te onderschatten. Dat werd meer dan goed in de oren geknoopt en vanaf minuut een was er maar een ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning.

Voor de pauze was het ' Finnen show'

12e minuut 1-0 Finn W. assist Finn K.

16e minuut 2-0 Finn K. assist Finn W.

18e minuut 3-0 Finn W. assist Finn K.

Ruststand 3-0

Na de pauze ging de doelpuntenmachine vrolijk verder, in minuut 6 na rust was het wederom Finn W. die een heerlijk passie van Menno bekwaam afrondde. 4-0

Finn K. 5-0, assist Finn W.

Finn W. 6-0 assist Menno

De 7-0 werd gescoord door Lars, die zijn tweede doelpunt van de competitie maakte

Slotakkoord was voor Stef die vandaag op elke positie zijn plicht. Hij scoorde de 8-0. We mogen wel de grensrechter van de tegenpartij een compliment geven omdat hij als enige had gezien dat de bal over de doellijn was. Een dikke tien dus ook voor de tegenstander die liet zien dat sportiviteit het allerbelangrijkste is.

Een dikke 10 dus ook voor de tegenstander die liet zien dat sportiviteit het allerbelangrijkste is.

Aankomende week spelen onze mannen uit  tegen Constantia (Wanroy). Mijn neefje Is buschauffeur bij Arriva, dus ga ik deze week proberen om een bus te charteren.

Namens een dik en dik tevreden coach plus technische staf mag iedereen dan gratis  mee om ons aan te moedigen