ST Volharding/Sambeek JO13-2 vs Olympia'18 JO13-2G 2-2

Gepubliceerd op 26 oktober 2019

Omdat afgelopen woensdag Ajax al om 7 uur op TV was te bewonderen ,had de technische staf besloten om  de training een uur eerder te starten. Het gehele team was bijna voltallig aanwezig en het voordeel was dat we dus een uurtje extra rust in de benen hadden. Jammer genoeg heeft Boekel Sport JO13-3 zich teruggetrokken uit de competitie  waardoor we in een keer op plek 5 stonden op de ranglijst

Tegenstander Olympia was niet van plan vandaag om de punten cadeau te geven en in een op het scherpst van de snede gespeelde wedstrijd werd er vanaf minuut een gestreden om elke meter. Trouwens in de voorbespreking het team nog een goeie tip mee gegeven: "Mannen, als we scoren kunnen we winnen, als hun niet scoren kunnen we niet verliezen!"

Na een prima gespeelde eerste helft stond de tussenstand 2-0 op het scorebord en leek er geen vuiltje aan de lucht. Een bekend liedje is: "Als het gras twee kontjes hoog is" Maar vandaag leek het gras wel vier kontjes hoog.... Geen excuus natuurlijk, maar na de pauze leek ons team wel een beetje uitgeblust. Zelfs onze wekelijkse uitblinker, keeper Tijn , was twee keer kansloos op een inzet van de behendige spits van Olympia. Toch werden de mouwen nog een keer opgestroopt en verdween een poeier van Tim rakelings over de kruising. Na heel veel bloed,zweet en tranen,floot scheids  Dave van Boekel voor de laatste maal en werden de punten dus broederlijk verdeeld.

Toch in de nabespreking het gehele team een compliment gegeven voor de tomeloze inzet!

Volgende week spelen we uit tegen in en tegen UDI ,maar eerst gaan we deze week nog effe flink scherp trainen

Doelpunten maker vandaag Finn Weijmans scoorde wederom 2x waardoor hij nu topscoorder is met 9 doelpunten in 5 wedstrijden.

Straks de topper kijken Ajax-Feyenoord en hopelijk heeft de terreinknecht het gras wel goed gemaaid in de Arena..

Fijne zondag nog...