ST SV Milsbeek/Astrantia JO13-1 Volharding JO13-2

Gepubliceerd op 01 april 2017

Ruststand: 4-0

Eindstand: 4-1

Nee,nee, de uitslag is echt geen 1 april mop!!

Na de nog ongeslagen reeks werden we vandaag wel even met de neus op fe feiten gedrukt.

Toch vertrokken  we rond de middag met een goed gevoel richting Groesbeek  om te stoppen in Milsbeek om daar aan te treden tegen de plaatselijke D1.

We gaven onze jongens 4 tips mee in de voorbespreking:

1 de bal is rond

2 een wedstrijd duurt 60 minuten

3 we zijn met z'n elven

4 als we een keer vaker scoren dan winnen we

Toch was het na het eerste fluitsignaal van de trouwens heerlijke scheids (oud Vierlingsbekenaar Piet Klaassen, broer van Truus) al snel duidelijk, hier valt weinig eer te behalen. 

Zo had onze mid-mid Jasper de tweelingbroer van Paul Pogba (speler van Man-united ) tegenover zich. Toch kregen we de eerste kans die spits Maikel helaas niet kon verzilveren. Daarna werden we alle hoeken van het veld op gestuurd en was de ruststand 4-0.

De supporters van de thuisclub begonnen al te zingen: tien, tien, tien

Na wat bemoedigende woordjes in de pauze ,kwam er waarempel een herboren Volharding het veld op in de tweede helft. Plots werden er wel duels gewonnen en na een heerlijke pass van Kasper scoorde Maikel de verdiende eretreffer.

Er had zelfs nog meer ingezeten,  wat een inzet lieten onze mannen nu wel zien.

Na het laatste fluitsignaal zat er dan ook een uitgeblust team in het kleedlokaal maar hoe raar het ook klinkt toch wel met een tevreden gevoel.

Volgende week spelen we weer een topper thuis tegen de koploper Excellent uit Oploo.

Over een uurtje of twee trouwens ga ik met mijn vrienden uit Vierlingsbeek (ja, ja  ik heb ook vrienden ) naar de Arena voor de topper Ajax - Feijenoord. Ben Benieuwd!!

Tot de volgende week

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @SVDeurne: ⚽️🔜| ѕcнeмa voor ĸoмende weĸen! @RKVV_Erp @rkvvvolharding @Vianen_Vooruit @Sparta25 @GSV28 @RKSVMierloHout1 @NWCAsten @ZSVZe…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook het amateurvoetbal is 'los'. @SSS18Overloon is gisteren gestart, @Vianen_Vooruit vandaag. Eerste training @bsvolym…
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mega interview met Johan Vullings trainer van @rkvvvolharding https://t.co/y42JSPJ5WD
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Districtsbeker: @rkvvvolharding tegen oude trainer @Coelen80, rivaal @SSS18Overloon naar Maastricht en @bsvolympia18 t…

Volg Volharding