ST Constantia/Menos Jo13-1 vs ST Volharding/Sambeek Jo13-2. 1-4

Gepubliceerd op 23 november 2019

Op een druilerige zaterdag moesten onze toppers aantreden tegen de hekkensluiter op de ranglijst. Op papier een makkie, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee en een kat in het nauw maakt rare sprongen. De meeste spelers hadden de avond van tevoren ook nog een jeugdprinsenbal gevierd dus de stemming voor de wedstrijd was opperbest.

Ze toch nog effe tot de orde van de dag proberen te motiveren en duidelijk gemaakt dat de meer dan geweldige positie op de ranglijst niet zo maar cadeau moest worden gegeven. Gelukkig werd het knopje snel omgezet en voor de pauze was het eenrichtingsverkeer richting Langenboom!

Keeper Tijn moest aantreden bij de Jo13-1 net als Gio,,dus de plek onder de lat werd vlekkeloos overgenomen door Sieb. Tevens kwam Jo11-2 speler Malcolm in de tweede helft zijn debuut maken, wat hij overigens voortreffelijk deed. In minuut twee stond onze krullenbol Finn W zoals elke week weer op de goede plek om de 0-1 binnen te tikken. Twaalf minuten verder was het Menno zelf die zijn klasgenootjes voor joker zetten en de 0-2 liet aantekenen. Met een heerlijk geplaatst schot in de kruising. In minuut drieëntwintig gaf Mathijs de bal een een presenteerblaadje aan Finn W. Iets later was het weer Finn W die zijn 19de doelpunt scoorde in deze competitie.

Op de tribune waren ook dit keer al scouts aanwezig dus ik ben bang dat er bepaalde spelers na de winterstop  te bewonderen zijn in de Spaanse competitie..

Na de pauze was de concentratie toch een beetje zoek en was keeper Sieb kansloos op een inzet van de spits van Constantia die tot grote vreugde van de harde kern het derde doelpunt aan liet tekenen van de thuisclub tot dusver in de competitie.

De prima fluitende scheids floot meteen daarop voor de laatste keer en werden er weer 3 punten bijgeschreven ,waardoor we nu op een gedeelde tweede plek staan op de ranglijst

Mijn motto deze week is daarom.: Het leven is een heel groot feest,, als je ooit in Vierlingsbeek bent geweest!

Nog twee potjes tot aan de winterstop., aankomende week thuis tegen Boekel Sport en daarna de klassier tegen SSS'18 in Overloon.

Sorry trouwens dat er gisteren geen bus aanwezig was om ons weg te brengen. Ik moet wel bekennen dat tot dusver dit een van de leukste seizoenen is in mijn 42 jaar als trainer (oppas-opa) hoe je het ook noemen mag...

Tot de volgende match en hopelijk blijven mijn mannen zich verder ontwikkelen .