SSS'18 JO13-1 - Volharding JO13-2G (1-1) 5-1

Gepubliceerd op 05 mei 2018

Helaas...... Ongeveer al weer 10 jaar ben ik jeugdtrainer bij Volharding en nog steeds met heel veel plezier. In al die jaren zijn we nog nooit tegen een nederlaag aangelopen tegen een team van SSS'18. Jammer genoeg kwam aan die ongeslagen status een einde vandaag.

Per traditie vertrokken ook dit keer weer met z'n allen op de fiets richting Loon. Ook de tegenstander had lucht gekregen van onze komst per fiets en had o.a. spijkermatten en punaises op de weg neergelegd..... Gelukkig wisten onze mannen heel kundig alle obstakels te omzeilen en zonder kleerscheuren arriveerden we  mooi op tijd aan op het mooie sportpark. Die spijkermatten en punaises waren een geintje natuurlijk want we werden gastvrij ontvangen door de leiding van SSS'18. 

Op het prima bespeelbare biljartlaken werd er vanaf minuut 1, vol op de aanval gespeeld door beide teams. Kansen over en weer, maar toch was het de thuisclub die als eerste het net liet bollen. Het antwoord kwam al snel  nadat Milan een heerlijke dieptepass verstuurde op Jay Jay. Jay Jay zorgde met een bekeken boogbal voor de 1-1.

Ruststand was ook 1-1 en alles was nog mogelijk.

Mede door de schoolvakantie hadden beide teams te maken met personele problemen. Ons team werd aangevuld met JO11-2  speler Scott ,die zijn debuut maakte op een groot speelveld. De tegenstander had maar liefst 4 JO11-1 spelers op de bank zitten die na de pauze hun kans kregen en stuk voor stuk een versterking bleken. Na de snelle 2 -1 en 3-1 gingen de kopjes toch wel een beetje omlaag,maar toch kregen we nog verschillende mogelijkheden om dichterbij te komen, maar telkens was de keeper een sta in de weg.. Ook de 4-1 en de 5-1 verschenen nog op het scorebord wat ook de eindstand was.

Deze week nog een mooie spreuk gelezen: ''Winnaars maken plannen, verliezers..... excuses!"

We gaan echter niet naar excuses zoeken en hebben nog een heerlijk ijsje genuttigd bij Museumzicht . Het ijsje beurde de jongens toch weer een beetje op en we fietsten we weer richting Beek.

Natuurlijk gaan we niet bij de pakken neerzitten en gaan we proberen de resterende wedstrijden toch nog wat puntjes te verzamelen...

Volgende week spelen we weer uit,  in Venray. Dus wie weet tot dan...

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Volharding