Sportclub Irene JO13-2 - Volharding JO13-2G

Gepubliceerd op 21 oktober 2017

Ruststand:1-0, Eindstand 1-5.

Mijn grootste favoriet op het voetbalveld is toch al jaren echt wel Lionel Messi!!Zeker nadat hij al zijn 40e en 41e Hattrick scoorde in zijn hopelijk nog effe langer durende loopbaan. De 41e uiteraard in het veld maar de 40e thuis, waardoor dus hun 3e kind inmiddels onderweg is..

Dan de wedstrijd van vandaag.

Door verschillende oorzaken waren er maar 10 spelers van ons team beschikbaar. Daar kwam deze week ook nog keeper Max bij die heel ongelukkig op de training tegen een breukje in zijn pols opliep. Na heel wat gepuzzel konden we gelukkig een beroep doen op E spelers Menno, Rens en Cas. Daarnaast ook nog dispensatiespeler Daan die een transfer naar ons team wel ziet zitten.

Op het schitterende sportpark,met trouwens ook heel sportieve tegenstander was het een genot, vooral voor de meegereisde supporters die een heerlijke wedstrijd zagen. Omdat we maar liefst, voor de pauze 18! kansen niet wisten te verzilveren en de tegenpartij bij een uitbraak vrije doorgang gaven, stond er halverwege wel een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord..

Geen enkele reden tot paniek dus,maar ik heb de jongens wel meegegeven dat ze zichzelf wel moesten gaan belonen in het tweede gedeelte van de voorstelling vandaag.

Dit werd heel goed opgepakt en in de 4e minuut na rust  was het eindelijk wel raak nadat Tijn een heerlijke pass van Jay-Jay doeltreffend afrondde.

Een van de uitblinkers vandaag,  jay-Jay was 10 minuten later de hoofdrolspeler door na een wereldaanval over 23 schijven voor de 1-2 voorsprong te tekenen.

Toen was het de beurt aan gastspeler Daan die 2 keer op rij ,vrij voor de keeper geen foutje maakte en deze week zijn spelersmakelaar inschakelt om een transfer naar ons team te gaan regelen.

Slotakkoord  was voor onze "Messi" Tijn, die voor de 1-5 eindstand zorgde door een penalty feilloos binnen te schieten.

Heel grote pluim trouwens voor het gehele team want door dit resultaat staan we nu wel op een prima 3e plek op de ranglijst!

Aankomende week spelen we thuis tegen S.V.O.C D1..

Zoals gewoonlijk start a.s maandag de voorverkoop voor de supporters voor deze match, ook kunt u kaarten bestellen bij het volgende adres: MARGA...FAN VAN VOLHARDNG .NL.....

tot dan....

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @SVDeurne: ⚽️🔜| ѕcнeмa voor ĸoмende weĸen! @RKVV_Erp @rkvvvolharding @Vianen_Vooruit @Sparta25 @GSV28 @RKSVMierloHout1 @NWCAsten @ZSVZe…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook het amateurvoetbal is 'los'. @SSS18Overloon is gisteren gestart, @Vianen_Vooruit vandaag. Eerste training @bsvolym…
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mega interview met Johan Vullings trainer van @rkvvvolharding https://t.co/y42JSPJ5WD
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Districtsbeker: @rkvvvolharding tegen oude trainer @Coelen80, rivaal @SSS18Overloon naar Maastricht en @bsvolympia18 t…

Volg Volharding