Sjoerd van der Coelen verlengt bij Volharding

Gepubliceerd op 06 december 2016

Sjoerd van der Coelen (36) blijft ook komend seizoen de hoofdtrainer van Volharding.

De Venrayse oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de voetbalvereniging uit Vierlingsbeek. Volharding, dat vorig seizoen onder leiding van Van der Coelen de titel greep in de tweede klasse H en na veertien jaar terugkeerde in de eerste klasse, vertoeft momenteel met twaalf punten uit twaalf wedstrijden in de onderste regionen van de eerste klasse D. Zowel de club als de trainer is tevreden over de samenwerking. Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat Volharding  zich zal handhaven als eersteklasser.

bron: Peel & Maas 6 december 2016

• @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…