Sjoerd van der Coelen naar Venlosche Boys

Gepubliceerd op 19 december 2017

Sjoerd van der Coelen (37) volgt komend seizoen Roel Sloesen op als hoofdtrainer van eersteklasser Venlosche Boys. De Venraynaar is momenteel bezig aan zijn vierde en laatste seizoen bij Volharding.

'Een mooie vervolgstap bij een ambitieuze club die de beste van Venlo wil zijn. Samen met een kwalitatief sterke groep een mooie uitdaging om zowel als club en als team een volgende stap te zetten. Na drie positieve gesprekken met de technische commissie, bestuur en een afvaardiging van de staf en spelers heb ik er enorm veel zin in', meldt hij op de website van de Venlose club. De oud-jeugdspeler van VVV-Venlo begon in de zomer van 2014 aan zijn klus bij de tweedeklasser uit Vierlingsbeek. Eerder had hij SVEB uit Broekhuizenvorst onder zijn hoede.

Onder leiding van Van der Coelen kroonde Volharding zich in het voorjaar van 2016 tot kampioen van de tweede klasse H. De terugkeer naar de eerste klasse bleef beperkt tot één jaar. Volharding degradeerde afgelopen seizoen samen met buurclub SSS'18 rechtstreeks uit die competitie.

Bron: www.peelenmaasvenray.nl 19 december 2017

• @rkvvvolharding Voor Volharding 1, zoeken we een tegenstander voor 14e, 16e of 18e januari in Vierlingsbeek op kunstgras.
  • @rkvvvolharding RT @dgsportmaasland: De Klijn zorgt voor stunt Volharding tegen ZSV https://t.co/tM4UZlGjyt
  • @rkvvvolharding Volharding wint met 1-0 van @ZSVZeilberg !
  • @rkvvvolharding RT @ZSVZeilberg: 71' Een ZSV aanval wordt onderbroken door een niet bestrafte overtreding op Thijs Meulendijks en uit de tegenstoot scoort…