Ralf Portier neemt afscheid van Volharding

Gepubliceerd op 16 juni 2016

Zaterdag 11 juni was het laatste officiële optreden van Ralf Portier bij Volharding.

Ralf heeft 25 jaar zelf gevoetbald en is ongeveer 20 jaar leider en of leider/ trainer geweest.

Met zijn team de E4g hele mooie resultaten behaald. Kampioen van de wintercompetitie, 2e op het einde van het seizoen en vervolgens nog 2 keer toernooiwinnaar. 

 Ralf was niet alleen altijd bij de trainingen te vinden maar ook trouw bij alle wedstrijden. Erg fanatiek maar dat heeft ook tot mooie resultaten geleid. Mooi dat iemand zich vrijwillig en belangeloos zo inzet. 

Ralf ook via deze weg ontzettend bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor het team. Het was een genoegen om de groei van het team en hun sportiviteit te mogen meemaken. 

Ouders en spelers team E4g. 

« ga terug

Instagram

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Vanavond de eerste training met de selectie van @rkvvvolharding in de voorbereiding op het nieuwe seizoen! https://t.co
  • @rkvvvolharding RT @Johan_Vullings: Na de competitie-indeling is ook de bekerindeling gepubliceerd. Hierin treffen we met Volharding weer mooie vereniginge…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook indelingen districtsbeker bekend voor Vianen Vooruit, @bsvolympia18, @SSS18Overloon en @rkvvvolharding https://t.
  • @rkvvvolharding Competitie indeling 2e klasse H https://t.co/NpaKr2KdHj

Volg Volharding