Prinses Irene - Volharding 1-1

Gepubliceerd op 15 april 2018

Volharding pakt remise

Volharding speelde in de uitwedstrijd tegen Prinses Irene met 1-1 gelijk in de tweede klasse H. Drie minuten voor rust schoot Joep Beurskens de 1-0 binnen uit een vrije trap van Wouter Evers. Na een kwartier in de tweede helft viel de gelijkmaker. Een thuisclubspeler kon vanaf de middellijn oprukken naar het Volharding-doel en hij liet keeper Job Vullings kansloos: 1-1. In de slotfase werd nog een treffer van Prinses Irene afgekeurd vanwege het aanvallen van doelman Vullings.

Bron: www.peelenmaasvenray.nl 15-april-2018

Gepubliceerd op 15 april 2018

• @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: @RKSVvolkel wint van @rkvvvolharding met 2-1. Terechte overwinning en de eerste 3 punter in de 2e klasse. #VOLVOL
  • @rkvvvolharding RT @RKSVvolkel: 88. Bart Teeuwen zet @RKSVvolkel op een terechte 2-1 voorsprong. #VOLVOL