Peter van Osch komend seizoen trainer JO19-1 en Jens Achten JO13-1

Gepubliceerd op 27 januari 2020

SEIZOEN 2020-2021

De winterstop is al weer voorbij. De jeugdcommissie is de afgelopen weken weer druk bezig geweest gesprekken te voeren met de jeugdtrainers van de standaard elftallen. 

Patrick Wijnen (JO19-1) en Nick Joosten (JO13-1) hebben helaas te kennen gegeven Volharding te gaan verlaten. Wij willen beide trainers bedanken voor hun inzet, hun enthousiasme en hun bijdrage aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers tijdens de periode die zij als trainer hebben gediend bij Volharding. 

Met trots presenteren wij de komst van Peter van Osch als trainer/coach bij Volharding JO19-1. Peter is al enige jaren werkzaam als hoofdtrainer bij EWC’46 en is een oude bekende, want Peter is namelijk zelf ook actief geweest als speler van Volharding 1.

Wij spreken ons vertrouwen in Peter volledig uit en zijn blij met hem als opvolger van Patrick Wijnen. Peter, welkom terug en veel succes!

De nieuwe trainer van JO13-1 is ook een man van de club. Jens Achten, afkomstig van een echte Vierlingsbeekse voetbalfamilie. Jens is op dit moment nog assistent bij Nino Janssen, trainer van de JO15-1. Jens had al aangegeven dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan en met het wegvallen van Nick was dit de uitgelezen mogelijkheid voor Jens een eigen team te gaan trainen. Met zijn ervaring als trainer en assistent bij andere teams van Volharding zijn wij er ook heilig van overtuigd dat ook hier de juiste man op de juiste plaats zit. Hij zal geassisteerd worden door Daan Arts. Heren, heel veel succes aankomend seizoen!

Nu alle posities weer naar voller tevredenheid zijn ingevuld, ziet onze trainersstaf er voor de standaardteams er als volgt uit:

JO19-1: Peter van Osch

JO17-1: Peter van Rhee

JO15-1: Nino Janssen

JO13-1: Jens Achten

JO11-1: Henk Sijmons

De invulling van de trainers op de overige elftallen zal de komende tijd weer ingevuld gaan worden door de leden en coördinatoren van onze jeugdcommissie. Ook dit heeft onze volledige aandacht en we zullen de komende tijd gaan gebruiken om ook deze teams weer zo goed mogelijk te gaan bezetten.

Met sportieve groet,

Antwan Bouten

Voorzitter jeugdcommissie

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

  • @rkvvvolharding RT @SVDeurne: ⚽️🔜| ѕcнeмa voor ĸoмende weĸen! @RKVV_Erp @rkvvvolharding @Vianen_Vooruit @Sparta25 @GSV28 @RKSVMierloHout1 @NWCAsten @ZSVZe…
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Ook het amateurvoetbal is 'los'. @SSS18Overloon is gisteren gestart, @Vianen_Vooruit vandaag. Eerste training @bsvolym…
  • @rkvvvolharding RT @Kliksport1: Mega interview met Johan Vullings trainer van @rkvvvolharding https://t.co/y42JSPJ5WD
  • @rkvvvolharding RT @DominiquePichel: Districtsbeker: @rkvvvolharding tegen oude trainer @Coelen80, rivaal @SSS18Overloon naar Maastricht en @bsvolympia18 t…

Volg Volharding